Screen Reader Mode Icon
Programul de împădurire Adoptă un Copac caută voluntari organizatori pentru plantările din toamnă și din primăvară. Avem nevoie de oameni care să ne ajute să pregătim și să organizăm evenimentele de plantare. Dacă vrei să fii în echipa noastră, te rugăm să completezi chestionarul de mai jos, pentru ca noi să îți cunoaștem preferințele și să-ți oferim rolul potrivit.
 
În fiecare primăvară și toamnă programul Adoptă un copac organizează evenimente de plantare cu angajații companiilor partenere. La aceste evenimente avem nevoie de voluntari organizatori care să ne ajute în gestionarea participanților și a materialelor. O zi de plantare pentru voluntarii organizatori durează aproximativ 12 ore, dar satisfacția pădurii care crește în urma noastră durează o viață.
În aceleași perioade avem și și campanii de plantare la distanță, când ambalăm și trimitem puieți către diferite locuri din România. Când cererile sunt mari, avem nevoie de ajutor să pregătim toți puieții pentru drum. 
 
Voluntarii vor fi instruiți de către organizator pentru îndeplinirea corectă a rolului asumat. Se va asigura masa și transportul la locație și înapoi în București. Voluntarii pot solicita o adeverință care atestă implicarea în activitate. 
 
Te rugăm să completezi chestionarul de mai jos și să ne transmiți orice altă informație pe care o consideri utilă la întrebarea de final.

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne scrii la adresa adoptauncopac@viitorplus.ro

Question Title

* Nume și prenume

Question Title

* Adresa de email

Question Title

* Număr de telefon

Question Title

* Vârstă

Question Title

* Oraș

Question Title

* Ce te motivează să fii voluntar?

Question Title

* Ai mai plantat vreodată?

Question Title

* Cu ce organizație?

Question Title

* Ai avut roluri organizatorice?

Question Title

* Ai fost implicat în roluri educaționale?

Question Title

* Ai vorbit în public?

Question Title

* Ce îți dorești să obții participând la acțiuni de voluntariat?

Question Title

* Avem 6 roluri în echipă: liderul de autocar, liderul de echipă, responsabilul cu pichetarea, responsabilul de puieți, responsabilul cu apa si masa, responsabilul de logistica.

Pentru acestea este nevoie de un anumit tip de skilluri. Bifează care dintre cele de mai jos ți se potrivește cel mai bine:

Question Title

* De asemenea, dacă vrei să îți oferi voluntar timpul și expertiza ta pentru organizația Viitor Plus, te rugăm să completezi chestionarul. Dacă activezi într-un domeniu ca foto-video, grafică, fundraising, silvicultură, juridic, contabilitate, educație, biodiversitate sau altul care poate fi de ajutor pentru programele noastre de mediu, ne bucurăm să putem colabora!
Cu ce alte abilități poți contribui în echipă în timpul anului?

Question Title

* Când ești disponbil pentru voluntariat?

Question Title

* Uneori avem nevoie să fim mai mulți la ambalarea puieților care sunt trimiși pentru a fi plantați la distanță. Activitatea este în sau lângă București și implică lucrul cu puieți, pământ, paie și cutii. Ai putea să participi la o zi de împachetare?

Question Title

* Pe parcursul întregii zile, vor exista puncte de hidratare cu cafea și apă, iar prânzul este asigurat. Te rugăm să ne informezi dacă ai restricții alimentare (alergii, intoleranțe. etc.)

Question Title

* Care este modalitatea de comunicare preferată de tine?

Question Title

* Dorești să ne comunici ceva?

Question Title

* Vom folosi datele tale personale pentru procesul de înscriere și organizare logistică la evenimentul de plantare, fără de care nu vă putem asigura participarea. Sunteți de acord să utilizăm datele dumneavoastră și pentru a vă furniza informații ulterioare legate de stadiul acestui proiect?

Question Title

* Cum ai aflat de Adoptă un Copac?

0 of 21 answered
 

T