Screen Reader Mode Icon
 
 Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră referitor la acest sondaj online. Studiul își propune să investigheze experiențele familiilor în timpul pandemiei de coronavirus (COVID 19).  Sondajul va dura aproximativ 30 de minute pentru a fi completat. Vă rugăm să citiți informațiile de mai jos înainte de a fi de acord să participați prin bifarea casetei "da" de mai jos.
 
Vi se va cere să răspundeți la câteva întrebări despre viața dvs. de familie, bunăstarea generală, relații și experiența trăită în timpul pandemiei Covid-19.
 
Vă rugăm să rețineți, că participarea este voluntară. Dacă decideți să participați, vă puteți retrage în orice moment în timpul chestionarului, din orice motiv, înainte de a trimite răspunsurile apăsând butonul "Ieșire" /închiderea browserului. Puteți renunța la sondajele viitoare ignorând e-mailurile primite.

Răspunsurile dvs. vor fi anonime, și vom lua toate măsurile rezonabile pentru a ne asigura că rămân confidențiale. Adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din restul răspunsurilor pe care le dați înainte de orice analiză și va fi ștearsă imediat ce se termină studiul. Adresa dvs. de e-mail nu va fi transmisă niciunei terțe părți. Datele dumneavoastră anonimizate vor fi stocate într-un fișier protejat prin parolă și pot fi utilizate în publicații academice. Adresa IP nu va fi stocată. Datele de cercetare vor fi stocate timp de cel puțin trei ani de la publicarea sau publicarea publică a constatărilor cercetării.
 
Consimţământ
Înțeleg că:
  • Participarea mea este complet voluntară.
  • Va trebui să furnizez o adresă de e-mail, astfel încât să primesc sondaje viitoare pentru a răspunde. Cu toate acestea, această adresă de e-mail nu va fi transmisă niciunei terțe părți și va fi eliminată din răspunsurile mele înainte ca orice analiză să aibă loc, astfel încât informațiile pe care le furnizez sa fie anonime.
  • Datorită acestei anonimizări, nu va fi posibil să-mi retrag răspunsurile după ce acestea au fost prezentate, dar mă pot retrage din anchetele viitoare în orice moment.
  • Datele colectate în acest studiu vor fi stocate în siguranță și nu va fi posibil să fiu identificat în această cercetare.

Question Title

* 1. Bifând caseta, sunteți de acord că aveți cel puțin 18 ani, că ați citit informațiile despre studiu și că acceptați

0 din 34 cu răspuns
 

T