Screen Reader Mode Icon

LAUANTAI  10.9.2022 klo 09.00-16.30

Etsitkö tapaa tukea pakolaisia ja maahanmuuttaneita kotoutumaan Suomeen? Tervetuloa Pakolaisavun vapaaehtoisten koulutukseen! 

Koulutuksesta saat tarvittavat tiedot toimiaksesi Suomen Pakolaisavun vapaaehtoisena suomiluotsina ja Puhutaan-ohjaajana.  Koulutuksen jälkeen tiedät, mitä vapaaehtoisen rooliin kuuluu ja miten toimintaa organisoidaan. Perehdymme myös pakolaistilanteeseen maailmassa ja Suomessa. Koulutuksessa pääset tutustumaan Pakolaisapuun ja verkostoitumaan muiden uusien vapaaehtoisten kanssa. 

Koulutus järjestetään Pakolaisavun toimistolla Vallilassa. Lähetämme saapumisohjeet ja tarkemman ohjelman ilmoittautuneille. Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoisille, jotka voivat toimia suomiluotseina tai Puhutaan-ohjaajina syyskauden ajan. 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.9.2022 klo 12.

Lue lisää Pakolaisavun vapaaehtoistoiminnasta: https://pakolaisapu.fi/vapaaehtoistyo/
 

Question Title

* 1. Etu- ja sukunimi

Question Title

* 2. Sähköposti

Question Title

* 3. Puhelinnumero

Question Title

* 4. Paikkakunta

Question Title

* 5. Erityisruokavalio

Question Title

* 6. Mitä odotat koulutukselta?

Question Title

* 7. Tallennamme tiedon osallistumisesta vapaaehtoisten rekisteriin tässä lomakkeessa annettujen tietojen pohjalta. Tutustu tarkemmin vapaaehtoisten rekisterin käyttötarkoitukseen ja tietosuojaan:https://pakolaisapu.fi/wp-content/uploads/2019/04/Palvelukohtaiset-tietosuojaselosteet_05042019.pdf'

0 of 7 answered
 

T