Question Title

* 1. Pentru ce tip de companie ți-ar plăcea să lucrezi în viitorul apropiat? (selectează o singură variantă de răspuns)

Question Title

* 2. Cât de mare ai vrea să fie compania pentru care ți-ai dori să lucrezi? (selectează o singură variantă de răspuns)

Question Title

* 3. În ce industrie ai vrea să lucrezi, dacă ți-ai schimba job-ul în viitorul apropiat? (selectează 3 variante de răspuns)

Question Title

* 4. După experiența pandemiei, ce tip de job preferi și crezi că vei alege în viitorul apropiat? (selectează o singură variantă de răspuns)

Question Title

* 5. După experiența pandemiei, care a impus multora lucrul de acasă, ce regim de muncă preferi și crezi că vei alege în viitorul apropiat? (selectează o singură variantă de răspuns)

Question Title

* 6. Care sunt principalele aspecte pe care le-ai lua în considerare de la angajatorul pentru care vrei să lucrezi în viitorul apropiat, în afară de pachetul salarial și de beneficii? (selectează cele mai importante 3 variante de răspuns)

Question Title

* 7. Care sunt principalele așteptări de la angajatorul pentru care ai vrei să lucrezi în viitorul apropiat? (selectează cele mai importante 3 variante de răspuns)

Question Title

* 8. Care ar fi cel mai important beneficiu extrasalarial pe care ai vrea să ți-l ofere un potențial angajator? (selectează cele mai importante 3 variante de răspuns)

Question Title

* 9. Ce competențe profesionale îți lipsesc în acest moment și despre care tu crezi că te-ar ajuta mult în parcursul tău profesional? (selectează 3 variante de răspuns)

Question Title

* 10. Care sunt cuvintele/expresiile de care te-ai săturat și pe care nu ai mai vrea să le mai auzi la locul de muncă? (selectează cele mai importante 3 variante de răspuns)

0 of 10 answered
 

T