Welkom 

LET OP! Je kunt nog meedoen aan de online dialoog vandaag van 16.00 tot 17.00 uur. Je hoeft je hiervoor niet meer in te schrijven, maar kunt direct gaan naar: https://go.synthetron.com/lp/thinktank_inzetbaarheid
Tot zo!
Leuk dat je mee doet aan online dialoog over duurzame inzetbaarheid van medewerkers in tijden van artificiële intelligentie op 5 november van 16:00 tot 17:00. Op deze pagina kan je jouw e-mailadres achterlaten, zodat wij jou de gegevens kunnen sturen om mee te doen. 
Je krijgt enkele weken na je deelname een rapport met de belangrijkste uitkomsten en een meer beschouwend advies geschreven door de organisatoren van de dialoog. Op het event van 26 november gaan we dieper in op de opbrengst. 

Question Title

* 1. Wat is het emailadres waarmee wij met jou kunnen communiceren? Wij sturen je later een mail met de gegevens die nodig zijn om mee te kunnen doen aan de dialoog en -een dag van te voren- een herinnering. 

Mijn emailadres is:

Question Title

* 2. Als je je 06-nummer invult, sturen we je -een uur voor de sessie- een herinnerings-sms. Als je dit niet wilt, sla je deze vraag over. Mijn 06-nummer is:

Question Title

* 3. Ik werk bij:

Question Title

* 4. Mijn functie daar is:

T