Na Dan ljudskih prava Zaklada SOLIDARNA ponosno raspisuje svoj prvi natječaj „Drugotna na sav glas!“za dodjelu malih financijskih potpora građanskim inicijativama i udrugama širom Hrvatske koje se u svojim sredinama zalažu za pravo na život žena bez nasilja, za rodnu ravnopravnost, za pravo na vlastite rodne identitete, za pravo na obrazovanje bez predrasuda, za pravednu podjelu kućanskih obaveza, za političku, ekonomsku i društvenu ravnopravnost, javno djelovanje i slobodu rodnog izražavanja svih osoba.

Prijaviti se mogu pojedinke i pojedinci, neformalne građanske inicijative ili registrirani neprofitni pravni subjekti (udruge, zaklade, ustanove i socijalne zadruge). Prednost na ovom prvom natječaju imat će akcije solidarnosti iz onih sredina gdje društvena podrška borbi za ženska ljudska prava izostaje te nove inicijative koje se upravo osnažuju za izlazak u javnost.

U prijavnici možete izabrati za koji se tip podrške javljate (HITNO&BITNO ili INKUBATOR) kao i trebate li još neki oblik podrške od SOLIDARNE, uz financijsku potporu.

Rok za prijave je 27. siječnja 2017. godine.

Ukoliko se prijavljujete za potporu za ad hoc aktivnost, SOLIDARNA će odluku o dodjeli potpore donijeti unutar tri radna dana od dana zaprimanja prijave, počevši od 10. prosinca 2016., a zaključno sa 27. siječnja 2017.
PRIJAVNICA

Question Title

* 1. Ime i prezime prijavitelja/naziv organizacije ili inicijative:

Question Title

* 2. Kontakt osoba za prijavu (ime i prezime, email, mobitel):

Question Title

* 3. Naziv akcije /inicijative koju prijavljujete na natječaj "Drugotna na sav glas!":

Question Title

* 4. U kojim lokalnim sredinama namjeravate djelovati?

Question Title

* 5. Što namjeravate postići ovom akcijom/inicijativom?

Question Title

* 6. Što i kada namjeravate poduzeti (opis aktivnosti)?

Question Title

* 7. S kim namjeravate surađivati?

Question Title

* 8. Koju vrstu financijske potpore tražite od zaklade SOLIDARNA?

Question Title

* 9. Koji drugi oblik podrške trebate od SOLIDARNE?

Question Title

* 10. Navedite ukupni budžet za akciju/inicijativu koju prijavljujete, prema stavkama te s ukupnim iznosom i naznakom za koje stavke tražite financiranje SOLIDARNE.

T