Welcome!

Bună ziua. Realizăm acest sondaj în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Be.CULTOUR - Beyond Cultural Tourism” (viziteaza website-ul proiectului).

Obiectivul acestui sondaj este de a explora potențialul rutei cultural-turistice „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” pentru dezvoltarea turismului cultural durabil, centrat pe vizitator, pe durabilitatea socială și a mediului, respectând cultura și valorile europene.

Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a îmbunătăți ruta cultural-turistică „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” și experiența de călătorie aici. 

Ruta cultural-turistică „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” include destinații din Regiunea Nord-Est a României și din Republica Moldova, obiective de patrimoniu cultural și ctitorii ale marelui voievod: mănăstiri, cetăți, curți domnești, podgorii, așezări și alte obiective conectate cu numele voievodului.

Dacă ați vizitat recent obiective turistice din  ruta cultural-turistică „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt” din Regiunea Nord-Est a României și/sau din Republica Moldova, vă rugăm să răspundeți la acest sondaj.

Contribuția dvs. va ajuta foarte mult comunitatea locală să modeleze viitorul regiunii transfrontaliere, făcându-o mai durabila și mai primitoare pentru toți!

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Sondajul nu va dura mai mult de 10 minute.

Acest sondaj se adresează vizitatorilor adulți (+18 ani) ai rutei cultural-turistice „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt”. Răspunsurile dvs. sunt complet anonime și voluntare, nu sunt colectate date personale.

Începeți sondajul:

Question Title

* Ați vizitat obiective din ruta cultural-turistică „Voievodul Ștefan cel Mare și Sfânt”, situate în Regiunea Nord-Est a României și/sau în Republica Moldova?

 

T