Bemoei je ermee!

Heb jij last van hoge werkdruk? Is jouw inkomen al jaren niet echt gestegen of zelfs aan het dalen? Weet je niet of je gezond de eindstreep gaat halen? Of kom je maar niet aan dat vaste contract?

Het is tijd voor verandering! Wij willen vaste contracten en een hoger minimumloon. Fatsoenlijk met pensioen kunnen gaan. Dat wil jij toch ook?

Daarom start de FNV een offensief om deze race naar beneden te stoppen en echte banen en een menswaardige maatschappij te realiseren. Dit willen we doen door een beweging te starten, waarmee we Nederland weer gaan opbouwen.

We hebben een plan gemaakt voor hoe we dat willen gaan doen. Daarover, en over hoe jij je steentje bij kunt dragen om het verschil te maken in dit offensief, praten we je bij. Alleen samen kunnen we dit winnen. Dus laat van je horen en doe mee!

Regionale bijeenkomst Nijmegen/Rivierenland
Datum: donderdag 30 november 2017
Tijd: inloop 19:00 uur, aanvang 19:30 uur
Locatie: Maranathakerk, Steenbokstraat 86 te Nijmegen (let op! is gewijzigde locatie)

Question Title

* Ja, ik meld me aan!

Komt dit je bekend voor? Dat klopt! Voorafgaand aan het congres in mei dit jaar heeft het Algemeen Bestuur een rondje door het land gedaan om input op te halen. Tijdens deze bijeenkomsten is ook beloofd leden te betrekken bij de verdere vormgeving van het plan. Met deze ronde door het land komt het bestuur deze belofte na.

Meer weten? De resultaten van deze besprekingen vind je hier. Congres en ledenparlement hebben uiteindelijk tot het offensief besloten in de congresresolutie.

T