Screen Reader Mode Icon

UVOD


Drage kolegice i kolege,

s veseljem vas pozivamo na edukativnu online radionicu na temu „Vještine javnog zagovaranja  kroz primjere dobrih praksi i prepoznavanje faktora uspješnosti“  koja će se održati online putem Zoom platforme, u petak 5. 5. 2023. od 10h do 12h.  Radionica je otvorena sve aktualne i  dosadašnje provoditelje projekata ACF Hrvatska  te njihove partnerske organizacije, a može joj prisustvovati i više osoba iz iste organizacije.

Radionica će se fokusirati na prepoznavanje faktora uspješnosti javnog zagovaranja kroz učenje na primjerima dobrih praksi Ženske mreže Hrvatske, udruga Domine iz Splita te udruga PaRIter iz Rijeke.

Dio radionice bit će posvećen „zagovaračkoj klinici“  gdje će sudionici/e  moći iznijeti svoje dileme i pitanja te dobiti savjet  ili dodatne informacije kroz grupni „self-help“ format.

Na radionici ćete dobiti i više informacija o kriterijima odabira i postupku prijave na  trajno otvoren Poziv za ad hoc akcije ACF Hrvatska.
 
Radionicu će u ime tima ACF Hrvatska moderirati Marina Škrabalo iz Zaklade SOLIDARNA.

Molimo da ispunite prijavnice za edukaciju najkasnije do četvrtka 4. svibnja do 12h.  Istoga dana, do 17h, svi  prijavljeni dobit će link za registraciju na Zoom.
 
Hvala na interesu  srdačni pozdravi,

Tim ACF Hrvatska

Question Title

* 1. Podaci o potencijalnom sudioniku/ci edukacije:

Question Title

* 2. Vaša motivacija:
Molimo ukratko pojasnite  zašto želite pohađati  ove radionicu o javnom zagovaranju – što želite naučiti i kako to znanja namjeravate primijeniti:

Question Title

* 3. Vaše pitanje:
Ako želite,  molimo navedite jedno konkretno pitanje na koje  biste rado rasvijetlili odnosno dobili odgovor na ovoj radionici. Pitanja ćete moći oblikovati i na licu mjesta. 

0 of 3 answered
 

T