Screen Reader Mode Icon

UVOD

Drage aktivne građanke i građani,
Drage predstavnice građanskih inicijativa i organizacija civilnog društva, 
s veseljem vas pozivamo na edukativnu online radionicu za  provoditelje projekata ACF Hrvatska koja će se održati online u srijedu 13. srpnja 2022. od 10h do 12h, posvećenu vještinama javnog zagovaranja, i to na primjerima uspješnih zagovaračkih akcija koje su provele organizacije civilnog društva  uz financijsku podršku Fonda za aktivno građanstvo Hrvatska.  
Na radionici ćete dobiti i više informacija o kriterijima odabira i postupku prijave na  trajno otvoren Poziv za ad hoc akcije ACF Hrvatska.
Radionica je otvorena svim zaineresiranim aktivnim građanima i građankama koji djeluju kroz građanske inicijative i organizacije civilnog društva na razvoju demokratskog, pravednog i uključivog društva i zajednice, u skladu sa vrijednostima Fonda.   
Znači prijaviti se mogu bivši i aktualni   korisnici program ACF Hrvatska,  oni koji trenutno razmišljaju o prijavi na Poziv za ad hoc akcijske projekte kao i svi  koji žele postati hrabriji i uspješniji  u javnom zagovaranju.   Pri odabiru sudionika, vodit ćemo se razinom vaše motivacije i iskazanim interesom za učenje i djelovanje u zagovaračkom prostoru.

 Molimo da ispunite ovu prijavnicu najkasnije do utorka, 12. srpnja u podne.  Potvrdu o sudjelovanju, nakon odabira sudionika, zajedno sa Zoom linkom poslat ćemo vam do kraja istog radnog dana. 
 
Hvala vam na interesu i ulaganju vremena u razvoj vaših zagovaračkih vještina na dobrobit demokratskih zajednica,

Tim za jačanje kapaciteta ACF Hrvatska 

Question Title

* 1. Podaci o potencijalnom sudioniku/ci edukacije:

Question Title

* 2. Da li je građanska inicijativa/organizacija korisnik financijskih podrški ACF Hrvatska od 2020? 

Question Title

* 3. Vaši aktivistički i  zagovarački interesi i iskustava:
Molimo ukratko nam  se predstavite – čime se bavite, što planirate te kako je to povezano sa javnim zagovaranjem?

Question Title

* 4. Vaša motivacija:
Molimo ukratko pojasnite  zašto želite pohađati  ove radionicu o javnom zagovaranju – što želite naučiti i kako to znanja namjeravate primijeniti:

Question Title

* 5. Vaše pitanje:
Molimo navedite jedno pitanje na koje  biste rado rasvijetlili odnosno dobili odgovor na ovoj radionici.

0 of 5 answered
 

T