AANMELDFORMULIER

De druk op de pensioenen loopt hoog op. Acties om de druk op werkgevers en politiek op te voeren zijn meer dan ooit nodig! In het heetst van de strijd laten wij werkgevers en Den Haag zien dat wij niet zullen rusten tot ons sterke, collectieve pensioenstelsel veilig gesteld, versterkt en verbeterd is.
 
Op dinsdag 27 maart om 19:30 uur organiseren we in alle provincies actiebijeenkomsten. Het is van groot belang dat je erbij bent: alleen als we met steeds meer mensen zijn, bouwen we aan een stevig geluid richting werkgevers en politiek. Op alle bijeenkomsten maken we een gezamenlijke boodschap voor het kabinet en is er gelegenheid om zelf een oproep te doen aan de politiek.

Hoe meer mensen, hoe serieuzer ons geluid klinkt. Dus zorg dat je erbij bent, en neem zoveel mogelijk anderen mee. Iedereen, lid of niet, is van harte welkom!
Ja, ik meld me aan voor de pensioen actiebijeenkomst op 27 maart, 19:30 uur in mijn eigen regio.

Question Title

* 1. Persoonlijke gegevens

Question Title

* 2. Ik meld me aan voor de actiebijeenkomst in...

Vervoer
Omdat het openbare bijeenkomsten betreft, zijn reiskosten voor eigen rekening. Als u interesse heeft in busvervoer, laat dat ons dan uiterlijk vrijdag 23 maart, 16:00 uur weten via deze link.

Question Title

* 3. We gaan ook buiten van ons laten horen en ook daarbij willen we met zoveel mogelijk deelnemers aanwezig zijn. Doet u mee? 

Question Title

* 4. Mogen we u benaderen voor hulp bij de organisatie van activiteiten voor de pensioenacties?
(eerder ingevuld? Dan kunt u deze vraag overslaan)

T