ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΝΕΤ METERING ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ"

Η συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων είναι απαραίτητη για να προαξιολογηθείτε από την OpenMind και να λάβετε απάντηση είτε με mail είτε τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν για στατιστικούς και μόνο σκοπούς.

Question Title

* 1. ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΘΑ ΑΦΟΡΑ:

Η χρήση του Φωτοβολταϊκού ορίζεται από την κατηγορία πελάτη που αποτυπώνεται στον λογαριασμό ρεύματος της κατανάλωσης του ακινήτου όπου θα γίνεται ο συμψηφισμός. Οικιακή χρήση νοείται μόνο εφόσον ο λογαριασμός κατανάλωσης είναι οικιακός.

* Εικονικό Net Metering νοείται όταν η εγκατάσταση του Φωτοβολταϊκού συστήματος γίνεται σε διαφορετικό χώρο (οπουδήποτε στην Επικράτεια) από την παροχή ρεύματος που θα συνδεθεί.(πχ. Εργοστάσιο στην Λαμία θα συμψηφίζει με Φωτοβολταϊκό σταθμό σε οικόπεδο στην Αχαϊα).

Question Title

* 2. ΠΟΛΗ/ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ή ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Question Title

* 4. ΤΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ:

Question Title

* 5. ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; (Αφορά τραπεζικό δάνειο έως 100% της αξίας)

Η χρηματοδότηση γίνεται με "Πράσινο Δάνειο" μέσω της Τράπεζας Eurobank και μπορεί να καλύψει έως και το 100% της αξίας της προμήθειας και της εγκατάστασης του Φωτοβολταϊκού "με το κλειδί στο χέρι". Εφόσον το επιθυμείτε είναι δυνατή και η μερική χρηματοδότηση ή και η εξόφληση μόνο με ίδια κεφάλαια. Ο όμιλος Openmind είναι επίσημη εξωτερική μονάδα στεγαστικής πίστης της Eurobank.

Question Title

* 6. Επιθυμείτε επιδότηση ΕΣΠΑ (Αφορά μόνο Επιχειρήσεις εφόσον υπάρχει ενεργό πρόγραμμα)

Ισχύει μόνο εφόσον υπάρχει ενεργό πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Question Title

* 7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ ή ΑΛΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ (Π.Χ. ΔΕΝΤΡΟ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΚΙΑΣΗ ΣΤΟΝ
ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΧΩΡΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ;

Question Title

* 8. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ / ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Συμπληρώστε παραπάνω οτι νομίζετε οτι μπορεί να μας βοηθήσει  να καταλάβουμε καλύτερα τις ανάγκες σας αλλά και τις ιδιαιτερότητες του χώρου εγκατάστασης. (πχ. ετήσια κατανάλωση ρεύματος 6.500 kwh - κιλοβατώρες [το άθροισμα από την κατανάλωση όλων των εκκαθαριστικών λογαριασμών ΔΕH  1 έτους] εναλλακτικά μπορείτε να γράψετε τις κιλοβατώρες ενός μόνο εκκαθαριστικού λογαριασμού ΔΕΗ και να υπολογιστεί το έτος κατά προσέγγιση, εάν η στέγη είναι κεραμοσκεπή ή πάνελ, ταράτσα με μπετόν, δώμα με πλακάκια κτλ)

Question Title

* 9. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
(H συμπλήρωση τουλάχιστον ονόματος και e-mail είναι απαραίτητη για την περαιτέρω επικοινωνία μας μαζί σας σε περίπτωση που η αίτησή σας αξιολογηθεί θετικά από την Openmind. Αν δεν συμπληρωθούν η αίτηση δεν μπορεί να αξιολογηθεί )

Question Title

* 10. ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Παρακαλώ επιλέξτε τις ώρες που επιθυμείτε να επικοινωνήσουμε μαζί σας
(Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποια ζώνη δεν ορίζετε κάποιον περιορισμό)

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Με την αποστολή του ερωτηματολογίου συναινώ ανεπιφύλακτα στην αποστολή ενημερωτικών e-mail από τις εταιρίες του ομίλου Openmind για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν Η διαχείριση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Απορρήτου που εφαρμόζει η Openmind.

T