Screen Reader Mode Icon

Bine ați venit!

Acesta este un studiu despre opiniile și experiențele dumneavoastră privind prezența pe piața muncii corelat cu diagnosticul de boală cronică. Ne dorim să strângem informații despre procesul de reîntoarcere la muncă sau despre experiența dumneavoastră legată de concediul medical sau pensia de boală. Completând acest chestionar, puteți contribui la o mai bună înțelegere și îmbunătățire a situației angajaților care se întorc la muncă după un concediu medical îndelungat, sau care sunt în căutarea unui loc de muncă în ciuda faptului că suferă de o boală cronică.

Chestionarul se adresează persoanelor care au vârsta de minimum 18 ani și maxim 65 de ani. Participând la chestionar, confirmați că ați împlinit vârsta de 18 ani.

Vă asigurăm că toate răspunsurile primite sunt culese în mod anonim.

Important! Vă rugăm să răspundeți la acest chestionar doar dacă ați fost diagnosticat(ă) cu una sau mai multe boli cronice din categoria bolilor cardiovasculare, oncologice (cancer), respiratorii, musculo-scheletale, psihice sau diabet. Boala cronică este o boală sau o problemă de sănătate care a durat sau este de așteptat să dureze cel puţin 6 luni.

Acest sondaj este realizat în cadrul proiectului de cercetare „Provocările revenirii la muncă după o boală cronică în România: obstacole, factori facilitatori și colaborarea celor implicați” (RTW-CI), cod proiect PN-III-P4-ID-PCE-2020-1384, derulat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, cu fonduri de la CNCS-UEFISCDI. Puteți găsi mai multe informații despre acest proiect și activitatea noastră la adresa https://sites.google.com/a/ulbsibiu.ro/adela-popa/cercetare/chronic-conditions-and-work-project.

T