Velkommen til undersøgelsen

Informationer om spørgeskemaet
  • Denne undersøgelse kortlægger det danske samfunds frivillige aktiviteter i forhold til den massive tilstrømning af asylansøgere, flygtninge og udokumenterede migranter til Danmark i de senere år.
  • Udfyld spørgeskemaet, hvis du har lavet frivilligt arbejde med asylansøgere, flygtninge og / eller udokumenterede migranter på et hvilket som helst tidspunkt siden 2011.
  • Du kan udfylde spørgeskemaet på mindre end 5 minutter, men din detaljerede feedback er meget værdsat. Hvis du har tid, brug da gerne længere tid på spørgsmål nr. 13.
  • Alle svar er anonyme, medmindre du vælger at dele dine kontaktoplysninger.
  • Resultaterne fra denne undersøgelse vil blive brugt i både akademiske og ikke-akademiske publikationer og bidrage til et større forskningsprojekt om integration af indvandrere med asylansøger- og flygtningebaggrund.

Information om undersøgeren
Nicol Savinetti (nf@globaleuropeans.com) er forsker ved Nordisk Institut for Asien Studier, Københavns Universitet. Nicol lancerere denne undersøgelse for at måle typen og omfanget af frivilligt arbejde, som medborgere i Danmark udfører med asylansøgere, flygtninge og udokumenterede migranter, der nu bor i landet.
 

T