Itt jelentkezhetsz online rendezvényünkre!

 
A rendezvényt online, 2022. január 26-án, 17:30-tól 19:00-ig tartjuk.
 
A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött. A bejelentkezett érdeklődőknek küldjük el a részvételhez szükséges linket.
További részletek a rendezvényről ITT.
 
Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeinek megfelelően, és harmadik fél számára nem adunk át. Ha bármi kérdés merülne fel adatkezelésünk kapcsán, kérünk, keress minket az alábbi email címen!
 
Szeretettel várunk a rendezvényen!
a GreenDependent csapata
info@greendependent.org


Az előadást és eszmecserét a GreenDependent Intézet munkatársai szervezik többek között az E.ON EnergiaKözösségek program és a 2021 májusában indult EU Másfélfokos életmód projekt keretében. Az alkalom egy tervezett eseménysorozat első része lesz, amelynek keretében havi egy alkalommal a másfél fokos életmód különböző területeit járjuk körbe az érdeklődőkkel, konkrét tippeket adva a cselekvéshez, változtatáshoz.

Az EU Másfélfokos életmód projekt az Európai Unió Horizont 2020 kutatási és innovációs programja támogatásával jött létre, a 101003880. számú támogatási szerződés révén.
 

Question Title

* 1. Email:

Question Title

* 2. Email megerősítése:

Question Title

* 3. Név:

Question Title

* 4. Hol hallottál a rendezvényről?

Question Title

* 5. Szeretnél feliratkozni a GreenDependent ingyenes és elektronikus Kislábnyom hírlevelére?
(Kb. negyedévente jelenik meg, és a "kis(karbon)lábnyomos" életmóddal kapcsolatban tartalmaz híreket, érdekességeket, inspiráló példákat, olvasnivalókat, tippeket stb. Korábbi számok: http://kislabnyom.hu/kislabnyom-hirlevelek-gyujtemeny)

Question Title

* 6. Hozzájárulok személyes adataim felhasználásához a rendezvény szervezésével, és ha az 5. pontban "igen"-nel válaszoltam, a Kislábnyom hírlevél terjesztésével kapcsolatban. Az adatokat a GreenDependent Intézet az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően kezeli.

T