Energia- és élelmiszertudatos vagy a konyhában? Teszteld!

Szezonális alapanyagokból főztök? Ellenőrzitek rendszeresen hűtőhőmérővel a hűtő és fagyasztó hőmérsékletét? Kerülitek a felesleges elektromos eszközöket? Tartotok húsmentes napokat? Ellenőrizzétek listánkkal, hogy mit tesztek az élelmiszer-fogyasztáshoz köthető energia- és erőforrásmegtakarítás érdekében!
 
A kitöltés körülbelül 5-6 percet vesz igénybe. A kitöltött listát 3-4 hetente elküldjük azoknak, akik igénylik.
 
A kitöltött ellenőrző listát kizárólag a GreenDependent Intézet szakértői látják és kezelik, a GreenDependent adatkezelési szabályzatának és irányelveinek figyelembe vételével és betartásával. Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és harmadik fél számára nem adunk át.
 

Kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken nagyon szívesen válaszolunk, segítünk!

GreenDependent Intézet
info@greendependent.org


Az ellenőrző lista az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásával (101003880 sz. támogatási megállapodás) készült.

A lista tartalmára vonatkozó kizárólagos felelősség a GreenDependent Intézetet terheli. A lista tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió által képviselt álláspontot. Sem a CINEA-t, sem az Európai Bizottságot nem terheli felelősség a listában foglalt információ bárminemű felhasználásáért.

Question Title

* Kitöltő e-mail címe (amennyiben szeretné a kitöltött listát e-mailben megkapni):

T