Zöld és klímabarát nyaralás

Már igazi klímabarát nyaralók vagytok? Tudatosan tűzitek ki az úti célt? Pihenés közben is odafigyeltek, hogy mit és hol vesztek, na meg esztek? Energiatakarékos programokat, és zöld szálláshelyet választotok? Ellenőrizzétek listánkkal, hogy mindent megtesztek-e már a klímabarát nyaralásért!

Ez az ellenőrző lista az EnergiaKözösségek 2020/2021-es évadának 3. versenyfeladata keretében készült, elsősorban a program résztvevői számára. De természetesen a listát bárki kitöltheti, aki szeretné felmérni, mennyire zöldek, klímabarátak nyaralási szokásai – ebben az esetben az első kérdésben bármilyen fiktív nevet megadhattok, a második kérdésnél pedig válasszátok a „Nem veszek részt az EnergiaKözösségek programban” lehetőséget.

A kitöltés körülbelül 5-6 percet vesz igénybe!


Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és harmadik fél számára nem adunk át. Kérjük, olvassátok el Jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk arról, hogy az adatok feldolgozása hogyan és milyen módon történik, illetve miként felel meg a projekt az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek.

Ha bármi kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal az info@energiakozossegek.hu címen!


A részletes versenyszabályzat elérhető honlapunkon.
www.energiakozossegek.hu

Question Title

* Család, háztartás neve:

Question Title

* Melyik energiaközösség tagjai vagytok?

T