Itt jelentkezhetsz online rendezvényünkre!

 
A rendezvényt online, 2021. május 6-án, 17:30-tól 19:30-ig tartjuk.
 
A részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött. A bejelentkezett érdeklődőknek küldjük el a részvételhez szükséges linket.
További részletek a rendezvényről ITT.
 
Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és harmadik fél számára nem adunk át, az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek megfelelően.
 
Szeretettel várunk a rendezvényen!
a GreenDependent csapata
info@greendependent.org
 

Question Title

* 1. Email:

Question Title

* 2. Email megerősítése:

Question Title

* 3. Név:

Question Title

* 4. Hol hallottál a rendezvényről?

Question Title

* 5. Szeretnél feliratkozni a GreenDependent ingyenes és elektronikus Kislábnyom hírlevelére? Ezen keresztül tudunk értesíteni hasonló rendezvényeinkről is.
(A feliratkozás havonta kb. 1 emailt jelent a postafiókodban. A Kislábnyom hírlevél pedig negyedévente jelenik meg, és a "kis(karbon)lábnyomos" életmóddal kapcsolatban tartalmaz híreket, érdekességeket, inspiráló példákat, olvasnivalókat, tippeket stb. Korábbi számok: http://kislabnyom.hu/kislabnyom-hirlevelek-gyujtemeny)

Question Title

* 6. Vettél már részt korábbi karbon-lábnyom csökkentős online rendezvényünkön?

Question Title

* 7. Hozzájárulok személyes adataim felhasználásához, amiket a GreenDependent Intézet az Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendeletének megfelelően kezel. (Ezen adatok kezelése a rendezvénnyel kapcsolatos információk, pl. részvételi link elküldéséhez szükséges.)

T