Istražujemo IT potencijal na području Bijeljine i Brčkog za investiranje

Q STATION, iza koga stoje kompanija JSGuru i projekat MarketMakers, organizuje istraživanje IT potencijala za investiranje na područje Bijeljine i Brčkog sa ciljem razvoja IT sektora na ovom području. Istraživanje pored IT potreba lokalnih kompanija odnosi se i na prikupljanje mišljenja i informacija od strane drugih ispitanika, kao što su javne ustanove, organizacije civilnog društva, razvojne agencije ali i potencijalni zainteresovani odnosno srednjoškolci, studenti, nezaposleni (bez obzira na nivo stručne spreme) i zaposleni koji imaju želju da se prekvalifikuju u IT.
 
Stoga organizovali smo nagradnu igru za sve ispitanike koji žive na području grada Bijeljina, Distrikt Brčkog, opštine Ugljevik, opštine Lopare i drugih okolnih naselja i mjesta koje pripadaju području Semberije i Majevice.
 
Kako učestvovati?
Vrlo jednostavno, sve što trebate uraditi jeste popuniti anketu za koju vam treba par minuta. Nagradna igra važi za sve one koji popune anketu do 00.00h, 20.06.2020. godine  (novi produženi rok)!
 
Nagrade i izvlačenje?
Tri srećna dobitnika koja ćemo izvući preko sajta Random.org, a čije izvlačenje će biti uživo na društvenim mrežama JSGuru kompanije, će osvojiti sledeće nagrade:
1) Laptop DELL Inspirion 15-3582 sa 15,2“ ekranom
2) Xiaomi Mi Band 4
3) Xiaomi Mi Business ruksak
 
Mala napomena: Ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri potrebno je da obavezno popunite polja: Ime i prezime, broj telefona i email.
 
Sve anketirane ćemo kontaktirati putem email-a kako bi obavjestili o izvlačenju, koje će se moći pratiti uživo.

P.S. Nakon ove nagradne igre sa anketama, Agencija za razvoj preduzeća - EDA organizuje novu nagradnu igru o kojoj ćete biti svi obavješteni.

T