Screen Reader Mode Icon
România plantează pentru mâine.
Orice pădure începe cu un copac.
Cu fiecare copac începe o poveste.


Vă așteptăm să plantăm împreună arbori pentru un viitor de poveste, mai verde, al generațiilor viitoare!

Te invităm pe 4 și 5 decembrie 2021 în comuna Breasta, jud. Dolj pentru a planta puieți în cadrul proiectului "România plantează pentru mâine", inițiat de OMV Petrom în parteneriat cu Asociația Viitor Plus. Strângem 100 de voluntari pentru fiecare dintre cele trei date de plantare.

Acest eveniment este organizat de Viitor Plus, prin „Adoptă un copac”, programul de împădurire al asociației.

Completează formularul de mai jos și vino cu noi la plantare!

Pentru a evita consumul excesiv de hârtie, în cadrul acestui formular veți completa de asemenea și contractul de voluntariat. Acesta trebuie semnat și încărcat pe această pagină. Mulțumim că sunteți alături de noi!


Programul România plantează pentru mâine este cea mai mare inițiativă privată de plantare din țară.


Question Title

* Aveti certificat verde? (acesta este obligatoriu la evenimente publice, conform legii)

Question Title

* Cum ați aflat de campania noastră?

Question Title

* Nume și prenume

Question Title

* Vârstă

Question Title

* Adresa de email

Question Title

* Număr de telefon

Question Title

* Pe parcursul întregii zile, vor exista puncte de hidratare cu cafea și apă, iar prânzul va consta în sandvișuri cu carne si vegetariene. Vă rugăm să ne informați dacă aveți restricții alimentare (alergii, intoleranțe. etc.)

Question Title

* În ce dată și la ce oră puteți participa la plantarea organizată de Viitor Plus cu sprijinul OMV Petrom?

Question Title

* Plecarea către locul desfășurării evenimentului de plantare din Breasta și returul vor fi asigurate cu autocare de către organizatori și se vor face din orașul Craiova, din parcarea stadionului Ion Oblemenco. Persoanele participante trebuie să dețină certificat verde Covid-19 și se va face și testare rapida înainte de îmbarcare. Deplasarea se poate face și cu autoturismul. Destinatia este aici.  Cum doriți să vă deplasați?

Question Title

* Conform reglementărilor legale, fiecare participant trebuie să semneze un contract de voluntariat, instructajul de protecția muncii si acordul GDPR (7 pagini x 2 exemplare = 14 pagini). Pentru a evita consumul de hârtie si protejarea copacilor, vă propunem să completați aceste documente în format digital si să le trimiteți prin intermediul acestui formular. Alternativ, puteți să le aduceți completate direct la eveniment. Dați click AICI pentru a descărca Contractul de voluntariat cu toate anexele menționate.

Question Title

* Te rugam ataseaza Contractul de voluntariat semnat in format PDF

PDF file types only.
Choose File

Question Title

* Vom folosi datele dvs. personale doar pentru procesul de înscriere și organizare logistică la evenimentul de plantare din datele de 4 si 5 Decembrie 2021. Sunteți de acord să folosim datele pentru informările periodice ulterioare legate de stadiul acestui proiect?

Toate persoanele participante trebuie sa  poata face dovada ca detin certificatul verde Covid-19
0 of 12 answered
 

T