Alakítsuk együtt Újbuda legizgalmasabb új közösségi terét!A Kelenföldi vasútállomás az ország egyik legrégebbi vasúti örökséghez kapcsolódó épülete, mely egészen a közelmúltig eredeti funkciójában üzemelt.

A Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum kiállítóhelyeként újjászülető épület a jövőben igazi "vasúti zarándokhellyé" válhat, mely izgalmas terepasztalokkal, vasútmodell-kiállítással, Kelenföld vasúti múltjához kapcsolódó állandó kiállítással, valamint változatos időszaki tárlatokkal és rendezvényekkel, családi programokkal várja az ide látogatókat. Nemcsak egy múzeumi kiállítótér, hanem Újbuda új közösségi, kulturális központja is létrejöhet az épület és a környező területek megújítása révén. 

Ezt a kérdőívet azért indítjuk, hogy a Kelenföld Indóházat, annak szolgáltatásait, rendezvényeit, kínálatát minél inkább a látogatók igényeihez tudjuk igazítani.
A felmérés eredményéről a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum honlapján tájékozódhat majd, itt követhetőek nyomon a Kelenföld Indóházzal kapcsolatos legfrissebb hírek, események is. 

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti a munkánkat! 

Question Title

Kép

Question Title

* 1. Ön jelenleg milyen céllal keresi fel a leggyakrabban a Kelenföldi vasútállomást, vagy környékét?

Question Title

* 2. Milyen gyakran jár erre?

Question Title

* 3. Átlagosan mennyi időt tölt a vasútállomás környékén? (Kérem, percben adja meg!)

i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 4. Jellemzően mivel tölti ezt az időt? (Többet is megjelölhet!)

Question Title

* 5. Milyen olyan funkció, szolgáltatás hiányzik ma az állomás környékéről amire szüksége lenne?

T