Matchday Experience Evaluation Form

A mérkőzésnapi visszajelzések segítik a CAFE-t abban, hogy biztosítsuk a legkorszerűbb és pontosabb információkat a stadionokhoz való hozzáférésről és létesítményekről Európa-szerte, de segít a fogyatékkal élő rajongóknak is, akik előreláthatólag a stadionban a mérkőzéseken terveznek részt venni.

A mérkőzésnapi visszajelzés a stadionok hozzáférési és beilleszkedési javulásához is vezethet.

Ez a kérdőív célja, hogy a fogyatékkal élő támogató meccsnapi utazását kövesse, a stadionból a hozzáférhető látóterekről való kilátástól.

Ezenkívül kérdéseket tesz fel a hozzáférhető szolgáltatásokról, szolgáltatásokról és létesítményekről, amelyeket a fogyatékkal élő ventilátor használhat a mérkőzés során.

Különböző fogyatékkal élőkről szeretnénk hallani, akik Európa-szerte stadionokon élő élő labdarúgó-mérkőzéseken vesznek részt. Ha a kérdőívre a fogyatékossággal élő személy nevében válaszol, kérjük, adja meg az információit.

Ha szeretne segítséget kérni a felmérés befejezéséhez, vagy szeretne másolatot készíteni, kérjük, lépjen kapcsolatba a CAFE Ventilátorok összekötő, hozzáférési és adminisztrációs tisztviselőjével, Amy Wilsonnal az amy@cafefootball.eu címre, vagy hívja a +44 (0) 208 065 5108 telefonszámot.

A felmérés öt részből áll, és kb. 10-15 percet vesz igénybe. Kérjük, válaszoljon csak olyan kérdésekre, amelyek a stadionban a saját meccsnapi élményére vonatkoznak - nem kell minden kérdésre válaszolni. Nagyra értékelnénk, ha a lehető legrészletesebben tudná megadni az összes megválaszolt kérdést.

A CAFE is értékelné, ha megoszthatja velünk a fotókat a meccsnapi élményeiről. Ezt az amy@cafefootball.eu e-mailben vagy az Instagram oldalunkon, cafefootball.eu-ben megosztva teheti meg.

Adat védelem:

Az Ön részvétele teljesen önkéntes, és minden válasz és szigorúan bizalmas. A CAFE munkatársain kívül más személy nem fér hozzá.

A CAFE a kérdőívekre adott válaszokat felhasználhatja a jövőbeni kiadványokban, de nem teszünk közzé semmilyen megjegyzést a válaszadóknak, és a neveket nem teszik közzé. Elérhetjük Önt, hogy részletesebben megvitassuk tapasztalatainkat, és az Ön által megadott elérhetőségeket soha nem osztják meg harmadik felekkel.

Ha többet szeretne megtudni a felmérésről vagy arról, hogy a CAFE hogyan fogja feldolgozni az adatokat, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Nagyon köszönöm,
 
Amy

Ventilátorok összekötő, hozzáférési és igazgatási tisztviselő
A labdarúgáshoz való hozzáférés központja Európában (CAFE)
Az európai labdarúgó-Hub
A felvételi terem
16 - 16A Baldwins kertek
London
EC1N 7RJ

UK

+44 (0) 208 065 5108T