Köszönjük, hogy a kitöltéssel segíti a munkánkat!

Magyar TDM Szövetség felmérést indított a helyi és térségi TDM szervezetek tagságának körében, annak érdekében, hogy pontosabb képet kaphasson a koronavírus-járvány gazdasági hatásairól a vidéki turisztikai desztinációk szereplőinek körében, hogy a kapott helyzetkép alapján, a lehető legrövidebb idő alatt megfelelő intézkedési csomag-javaslatokat készíthessen elő mind a kormányzat (MTÜ), mind a szakmai szereplők, mind pedig az önkormányzatok részére.

Kérjük, szakítson időt kérdőívünk kitöltésére, mely maximum 5 percet vesz igénybe! A válaszadás teljességgel önkéntes és anonim, a rendszer csak a válaszokat gyűjti, azon túl semmilyen adatot nem rögzít, a válaszadó IP-címét sem!

Question Title

* 2. Az Ön vállalkozása mely településen működik?

Question Title

* 3. Mi az Ön által vezetett vállalkozás fő tevékenysége?

Question Title

* 4. Hogyan ítéli meg az Ön által vezetett vállalkozás üzleti kilátásait a 2020-as évre? (Kérjük, egész évre vonatkozó előrejelzést adjon!)

Question Title

* 5. Milyen várakozásai vannak az idei éves árbevételét illetően, összehasonlítva a 2019-es évivel? (Mozgassa a csúszkát a megfelelő százalékértékhez!)

0 50% 100%
Törlés
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 6. Milyen területe(ke)n számít segítségre a kormányzattól, vagy az önkormányzattól a nehéz helyzetbe került vállalkozások esetében? (A 4 legfontosabbat sorolja fel, max. 50 karakter/sor terjedelemben!)

Question Title

* 7. Milyen egyéni intézkedéseket foganatosított és/vagy milyen tervekkel rendelkezik jelenleg a károk enyhítésére? (Bármilyen ötletet leírhat, szívesen vesszük, még a látszólag legelrugaszkodottabbat is!)

Question Title

* 8. Kérjük, jelölje meg, hogy fizetőképességének és az Ön által alkalmazott munkaerő megőrzéséhez vagy annak csökkentett költségszintű fenntartásához havonta mennyi forrásra van szüksége?

Question Title

* 9. Válassza ki az Ön vállalkozásának tartalékaira érvényes választ a felsoroltak közül!

Question Title

* 10. Milyen szakmai segítségre számít Ön a desztinációban működő TDM szervezettől? (Több is megjelölhető.)

T