Screen Reader Mode Icon

Juist zorg op de juiste plek

Het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC) vindt een goede gezondheid van baby’s erg belangrijk. Het streven is om alle kinderen in Den Haag zo gezond mogelijk geboren te laten worden. Om ervoor te zorgen dat een kind zo gezond mogelijk geboren wordt, is het belangrijk voor ons als HJGC te bekijken wat voor jou als zwangere of net bevallen vrouw continuïteit van zorg betekend. Wat vind je belangrijk in de begeleiding van je zwangerschap, de geboorte van je kind en de kraamperiode.

De ingevulde vragenlijst wordt vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld en kan nooit worden ingezien door personen die niet betrokken zijn bij het onderzoek. Je reacties worden na de analyse (uiterlijk op 1-2-2021) gewist. Mocht je willen dat je reacties voor 1-2-2021 gewist worden of volledig uit de analyse verwijderd worden dan kun je dit aangeven via info@HJGC.nl

Wij verwachten dat het beantwoorden van de vragen 5 tot 10 minuten van je tijd kost. Alvast hartelijk dank voor het invullen van de digitale vragenlijst.
Heb je achteraf nog vragen, laat dan je gegevens achter bij de laatste vraag in de lijst, dan nemen wij contact op met je.

Met vriendelijke groet,

Onderzoeksgroep ‘Juiste Zorg Op de Juiste Plek van het Haga Juliana Geboortecentrum’
0 of 14 answered
 

T