Premii

Părerea dvs. contează! Răspunzând la întrebările de mai jos, puteţi câştiga prin tragere la sorţi unul dintre cele 3 vouchere electronice eMAG în valoare de 100 lei.

Question Title

Imagine
Experienţa dvs. cu produsele antirid:

Question Title

* 1. Care este brandul expert în produse antirid din România?

Question Title

* 2. Prin brandul expert în antirid înteleg că:

Question Title

* 3. Ultimul produs antirid cumpărat în ultimele 6 luni este:

Question Title

* 4. Am fost convinsă că produsul cumpărat este crema antirid potrivită pentru mine deoarece:

Question Title

* 5. Atunci când cumpăr o cremă antirid mai caut să achiziţionez şi:

Date personale:

Question Title

* 6. Prenume:

Question Title

* 7. Nume:

Question Title

* 8. Anul naşterii dvs. (ex: 1983):

Question Title

* 9. Vă rugăm să ne confirmaţi adresa de email cu care sunteţi abonat(ă) la newsletter-ul Garnier:

Puteţi consulta regulamentul concursului aici.
* răspunsul la aceste întrebări este obligatoriu.

NOTĂ: L’Oreal România SRL prelucrează datele dvs. personale pe care le furnizaţi prin intermediul acestui formular, respectiv: Nume, Prenume, Anul naşterii, Adresa de email - pentru scopul realizării acestui chestionar (studiu de piaţă) şi pentru scopuri de marketing, reclamă şi publicitate. În acest context, beneficiaţi de dreptul de acces, intervenţie si opoziţie cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră, precum şi de a vă adresa autorităţii de prelucrare a datelor sau justitiei şi de a face obiectul unei decizii individuale cu caracter automat. Datele dvs. vor putea fi furnizate către partneri contractuali sau alte companii din grupul L’Oreal România SRL, pentru îndeplinirea scopurilor de mai sus (pentru marketing direct, în funcţie de opţiunile exprimate de dvs. şi până la manifestarea dreptului dvs. de opoziţiei). Datele dvs. cu caracter personal vor putea fi transmise în străinătate către ţări din Uniunea Europeană sau din afara Uniunii Europene, pentru unul sau mai multe din scopurile de mai sus, cu respectarea drepturilor dvs.. Pentru o listă actualizată a statelor către care transferăm datele cu carater personal, vă rugăm să ne contactaţi utilizând detaliile de contact de mai jos. În contextul prelucrării datelor cu caracter personal, beneficiaţi de o serie de drepturi în virtutea legii, inclusiv dreptul de acces, intervenţie, opoziţie (conform legii, în context de marketing direct, oricând, fără a necesita o justificare), dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi instanţelor competente. În legătură cu exercitarea drepturilor dvs. și pentru orice alte detalii legate de cele de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi în scris prin cerere datată şi semnată, la L'Oréal România SRL, Calea Floreasca, nr. 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, Bucureşti.

Datele dvs. personale furnizate vor fi stocate în baza de date Garnier România pentru imbunătăţirea comunicărilor viitoare. Prin completarea acestui chestionar online îmi exprim acordul explicit pentru această prelucrare a datelor cu caracter personal, conform opțiunilor exprimate mai sus legat de primirea comunicărilor ulterioare.

T