Energia- és víztakarékos vagy a fürdőszobában? Teszteld!

Már igazi öko-fürdőszobát tartotok fent? Alacsony hőfokon és rövid programon mostok mindent? Csak rövid ideig zuhanyoztok és ügyeltek a bojler megfelelő beállítására? Ellenőrizzétek listánkkal, hogy mindent megtesztek-e már a fürdőszobai energiamegtakarításért!

A kitöltés körülbelül 5-6 percet vesz igénybe. A kitöltött listát 3-4 hetente elküldjük azoknak, akik igénylik.

A kitöltött ellenőrző listát kizárólag a GreenDependent Intézet szakértői látják és kezelik, a GreenDependent adatkezelési szabályzatának és irányelveinek figyelembe vételével és betartásával. Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és harmadik fél számára nem adunk át.

Kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken nagyon szívesen válaszolunk, segítünk!
GreenDependent Intézet
info@greendependent.org
 
 
Az ellenőrző lista az Európai Unió Horizon 2020 kutatási és innovációs programjának támogatásával (101003880 sz. támogatási megállapodás) készült.
A listatartalmára vonatkozó kizárólagos felelősség a GreenDependent Intézetet terheli. A lista tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió által képviselt álláspontot. Sem a CINEA-t, sem az Európai Bizottságot nem terheli felelősség a listában foglalt információ bárminemű felhasználásáért.

Question Title

* Család, háztartás neve:

Question Title

* Kitöltő e-mail címe (amennyiben szeretné a kitöltött listát e-mailben megkapni):

T