Screen Reader Mode Icon

Bemutatkozás

Kutatásunkban azt kívánjuk vizsgálni, hogy a koronavírus-járvány során hogyan változtak az élelmiszer-fogyasztással kapcsolatos attitűdök Európa különböző országaiban. Válaszaival segíti, hogy jobban megértsük, miként lehet az élelmiszer-ellátást, ami mindannyiunk életében meghatározó, úgy alakítani, hogy az hosszútávon is szolgálja a társadalmi jóllétet.
A kérdőív körülbelül 10-15 perc hosszú, anonim és önkéntes.
Amennyiben nem jelezzük, mindig önmagára, illetve az Önnel egy háztartásban élőkre vonatkozóan válaszoljon. Ha a kérdőív kitöltése során bizonytalan egy-egy válaszban, nyugodtan kérdezze meg azt a tagját a háztartásnak, aki tájékozottabb a főzéssel, élelmiszer-vásárlással kapcsolatos kérdésekben. Szeretnénk kérni, hogy egy háztartásból csak egy kérdőívet töltsenek ki.

A kérdőívre adott válaszokat kizárólag tudományos kutatás céljára használjuk és tudományos folyóiratokban kívánjuk megjelentetni.

A kutatás minden fázisában anonim módon, a vonatkozó etikai szabályokat betartva kezeljük az Ön adatait. A tudományos jelentésekben összesítve, névtelenül használjuk a kérdőív eredményeit.
A kérdőív teljes mértékben megegyezik a vonatkozó EU-GDPR irányelvekkel.
A kutatást semmilyen szervezet nem finanszírozza, így az független minden politikai vagy kereskedelmi érdektől.

Amennyiben kérdése lenne, írjon a culturalheritage@tk.mta.hu címre.

Question Title

* 1. Megértettem és elfogadom a fentieket, és szívesen veszek részt a kutatásban.

0 of 45 answered
 

T