A Fejér Megyei Önkormányzat, a Fejér Megyei Kormányhivatal és az Echo Innovációs Műhely közös pályázati programja keretében a „Foglalkoztatási-gazdasági együttműködések és szolgáltatások fejlesztése Fejér megyében” című TOP-5.1.1-15-FE1-2016-00001 azonosítószámú projekt keretében a megyei stratégia megvalósításának monitorozásként időről-időre megszólításra kerülnek a gazdaság szereplői is.Jelen vállalati foglalkoztatási monitoring program 2016 és 2020 között vizsgálja időről-időre a megyei helyzetet. 

Question Title

* 1. Cég adatai (csak kutatási célokra, harmadik félnek nem adjuk át!)

Question Title

* 2. A válaszoló személy (csak kutatási célra, harmadik félnek nem adjuk át az adatokat!)

Question Title

* 3. A cég mérete alapján melyik kategóriába tartozik?

Question Title

* 4. Fő tevékenysége alapján a vállalkozás melyik gazdasági ágazatba sorolható? (Ez az adat szerepel a cégbírósági bejegyzésen: a cég fő tevékenységéhez tartozó TEÁOR kód első két számjegyét kell itt bejelölni.)

Question Title

* 5. A következő kategóriák melyikébe tartozik a cég 2019. évi nettó árbevétele?

Question Title

* 6. Várhatóan hogyan fog változni 2020-ban a vállalkozásnál az átlagkereset az előző évhez képest?

Question Title

* 7. Mekkora volt a munkavállalói létszám 2019. december 31-én? (fő)

Question Title

* 8. Várhatóan hogyan alakul a munkavállalói létszám 2018. december 31-ig?

Question Title

* 9. Sorolja fel azt a maximum 5 munkakört, amelyben a legnagyobb a munkaerőhiány az Ön cégénél!

Question Title

* 10. Sorolja fel azt a maximum 5 munkakört  létszám adatok megjelölésével együtt, amelyben várhatóan 2020-ban a legnagyobb lesz a munkaviszony megszüntetése az Ön cégénél! (Kérjük adja meg a munkakör nevét és hogy hány főt tervez elbocsátani!)

Question Title

* 11. Sorolja fel azt a maximum 5 munkakört létszám adatok megjelölésével együtt, amelyben várhatóan 2020-ban a legnagyobb lesz a létszámfelvétel az Ön cégénél! (Kérjük adja meg a munkakör nevét és hogy hány főt tervez felvenni!)

Question Title

* 12. Sorolja fel azt a maximum 5 munkakört létszám adatok megjelölésével együtt, amelyben várhatóan 2020-ban a legnagyobb lesz a munkaviszony létesítése a pályakezdők esetében az Ön cégénél! (Kérjük adja meg a munkakör nevét és hogy hány fő pályakezdőt kíván felvenni!)

Question Title

* 13. Milyen szakmai tudással, készségekkel, jártasságokkal rendelkező személyekre van szükség az üres álláshelyek betöltéséhez az Ön cégénél?

T