1. Bevezető

Kedves Kitöltők!
 
Az alábbi energia-felmérés célja, hogy segítsen a háztartások energiahasználati adottságait és szokásait áttekinteni, illetve azok alapján megtakarítási és háztartás-zöldítő vállalásokat tenni.
 
A begyűjtött információk birtokában a GreenDependent Intézet szakértői a háztartás megtakarítási törekvéseit segíteni tudják, különösen akkor, ha a háztartás részt vesz a GreenDependent valamelyik programjában (pl. E.ON EnergiaKözösségek).
 
Tudnivalók kitöltés előtt:
  • A kérdőív 13 kérdéskörben 115 kérdést tartalmaz az energiahasználati szokások minél alaposabb feltérképezése érdekében.
  • A kitöltésre érdemes legalább egy-másfél órát szánni, és érdemes minél több családtagot bevonni a feladatba.
  • A csillagozott kérdésekre mindig kell válaszolni :-)
  • Az egyes szakaszok befejezése után a "Következő" gombra kell kattintani. Ha valaki vissza szeretne lépni előző oldalakra, az"Előző" gombot kell használni.
  • Az utolsó rész kitöltése után kérjük, mindenki mentse el az űrlapot a "Kész" gombra kattintva.
  • A már kitöltött felmérés tartalmát utólag még lehet változtatni, de kizárólag ugyanarról a számítógépről és ugyanannak a böngészőnek a használatával, amelyen a kitöltés korábban történt.
  • A kitöltött kérdőívet mindenkinek, aki az E.ON EnergiaKözösségek programban részt vesz, elküldjük.
  • Amennyiben technikai nehézségek merülnének fel a kitöltés során, a felmérés Word-ben is kitölthető, az űrlap letölthető INNEN. Ez esetben a kész dokumentumot kérjük az info@energiakozossegek.hu címre elküldeni!

Adatgyűjtés és adatkezelés

A kérdőív kitöltése és az E.ON EnergiaKözösségek programban való részvétel önkéntes. A kitöltött háztartási energia-felmérést kizárólag a GreenDependent Intézet szakértői olvassák, a GreenDependent adatkezelési szabályzatának és irányelveinek figyelembe vételével és betartásával. Az energia-felmérésben megadott minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk, és harmadik féllel (pl. a program támogatójával, a programon kívüli szervezetekkel stb.) csak akkor osztunk meg, ha a megosztásra a kitöltő háztartástól írásban (pl. email) engedélyt kértünk és kaptunk.

Az Intézet a válaszokat névtelenül (anonimizálva) és szintén bizalmasan kezeli. A kapott válaszokból generált elektronikus kutatási anyag archiválásra kerül későbbi kutatási és oktatási célokra. Az archiválás után az egyéni kitöltő azonosítása nem lehetséges.

Kérjük, olvassátok el Jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk arról, hogy az adatok feldolgozása hogyan és milyen módon történik, illetve miként felel meg a projekt az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek.

Köszönjük a megértést és együttműködést!
Kérdések esetén alábbi elérhetőségeken nagyon szívesen válaszolunk, segítünk!

GreenDependent Intézet
info@greendependent.org & info@energiakozossegek.hu

Question Title

* 1. Hozzájárulás

 
4% of survey complete.

T