1. Bevezető

Kedves Kitöltők!
 
Az alábbi energia-felmérés célja, hogy segítsen a háztartások energiahasználati adottságait és szokásait áttekinteni, illetve azok alapján megtakarítási és háztartás-zöldítő vállalásokat tenni.

Tudnivalók kitöltés előtt:
  • A kérdőív 13 kérdéskörben 115 kérdést tartalmaz az energiahasználati szokások minél alaposabb feltérképezése érdekében.
  • A kitöltésre érdemes legalább egy-másfél órát szánni, és érdemes minél több család - vagy háztartás-tagot bevonni a feladatba.
  • A csillagozott kérdésekre mindig kell válaszolni :-)
  • Az egyes szakaszok befejezése után a "Következő" gombra kell kattintani. Ha valaki vissza szeretne lépni előző oldalakra, az"Előző" gombot kell használni.
  • Az utolsó rész kitöltése után kérjük, mindenki mentse el az űrlapot a "Kész" gombra kattintva.
  • A már kitöltött felmérés tartalmát utólag még lehet változtatni, de kizárólag ugyanarról a számítógépről és ugyanannak a böngészőnek a használatával, amelyen a kitöltés korábban történt.
  • A kitöltött kérdőívet, aki azt igényli, 3-4 heti rendszerességgel  elküldjük.
  • Amennyiben technikai nehézségek merülnének fel a kitöltés során, a felmérés pdf formában is elérhető és letölthető INNEN

Adatgyűjtés és adatkezelés

A kérdőív kitöltése önkéntes. A kitöltött háztartási energia-felmérést kizárólag a GreenDependent Intézet szakértői látják és kezelik, a GreenDependent adatkezelési szabályzatának és irányelveinek figyelembe vételével és betartásával. Az energia-felmérésben megadott minden információt szigorúan bizalmasan kezelünk, és harmadik féllel nem osztjuk meg, vagy csak akkor osztunk meg, ha a megosztásra a kitöltő háztartástól írásban (pl. email) engedélyt kértünk és kaptunk.

Az Intézet a válaszokat névtelenül (anonimizálva) és szintén bizalmasan kezeli. A kapott válaszokból generált elektronikus kutatási anyag archiválásra kerül későbbi kutatási és oktatási célokra. Az archiválás után az egyéni kitöltő azonosítása nem lehetséges.

Kérjük, olvassátok el Jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk arról, hogy az adatok feldolgozása hogyan és milyen módon történik, illetve miként felel meg a projekt az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek.

Köszönjük a megértést és együttműködést!
Kérdések esetén az alábbi elérhetőségeken nagyon szívesen válaszolunk, segítünk!

GreenDependent Intézet
info@greendependent.org

Question Title

* 1. Hozzájárulás

 
4% of survey complete.

T