Tisztelt Kolléganő/Kolléga!

A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja évek óta működteti a NEVES (NEm Várt ESemények) jelentési rendszerét, melyben 21 témakörben van lehetőség az egészségügyi ellátással kapcsolatos nem várt események jelentésére, azok oki hátterének felderítése céljából. Az "EFOP-1.8.0-VEKOP-17 az Egészségügyi ellátórendszer szakmai módszertani fejlesztése" c. kiemelt projekt keretében fontos célként szerepel a NEVES Programba rögzített jelentések elemzése, értékelése és a kapott eredmények megosztása 8 témakörben.

Elsőként az éles és hegyes eszközök által okozott sérülések vizsgálata kerül a fókuszba. Jelen kérdőíves kutatást a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara együttműködésével valósítjuk meg. A témában alapos szakirodalmi kutatást folytattunk és feldolgoztuk a NEVES rendszerbe eddig jelentett adatlapokat. Annak érdekében, hogy a kapott eredmények értelmezése, értékelése minél pontosabb lehessen, valamint minél jobban megismerhessük az aktuális helyzetet, szeretnénk az Ön együttműködését is kérni az alábbi kérdőív kitöltésében.

A felmérés anonim, a válaszadó azonosítását a szoftver alkalmazott beállításai nem teszik lehetővé.

A kutatás végeztével a tanulmány eredményeit a NEVES Fórum honlapján (info.nevesforum.hu) közzé tesszük. Amennyiben szeretne értesítést kapni az elkészült tanulmány közzétételéről, kérjük, hogy e-mail címe megadásával iratkozzon fel értesítési listánkra az alábbi linken: https://www.surveymonkey.com/r/feliratkozas. Az értesítési listára történő feliratkozás a kérdőívtől független felületen történik, így a válaszadás anonimitása az e-mail cím megadásával nem sérül.
 
A kérdőív kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe.

A kérdőív kitöltése nem szakítható meg a beírt adatok elvesztése nélkül, a program nem menti a részlegesen kitöltött kérdőívet, azért, hogy egy számítógépről többen is kitölthessék a kérdőívet. 

Egyes csoportmunkát/szervezeti működést támogató szoftverek beépített böngészőiben a sablon kitöltése NEM végezhető el megfelelően, ezért javasoljuk, hogy normál webböngészőben (pl. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera) végezzék el a kitöltést.

A kérdőív kitöltésére 2018.04.10-ig van lehetőség.
 
A témával kapcsolatosan felmerülő szakmai és technikai jellegű kérdéseiket kérjük, a neves@emk.sote.hu e-mail címen jelezzék.

Kérjük, ha tud olyan munkatársról aki nem kapott e-mailt, de kitöltené a kérdőívet, továbbítsa a kérdőív linkjét is tartalmazó levelet számára.

A kérdőívre adott válaszaival Ön is hozzájárul a hazai betegellátás színvonalának és biztonságának emeléséhez.

Együttműködését ezúton is köszönjük!
A NEVES csapat

Question Title

Kép

Question Title

* 1. Az Ön neme

Question Title

* 2. Születési évszám

Question Title

* 3. Hol dolgozik Ön főállásban?

Question Title

* 4. Milyen típusú intézményben dolgozik főállásban?

Question Title

* 5. Az alábbiak közül válassza ki az Ön munkakörére leginkább jellemző állítást!

T