Screen Reader Mode Icon
 
 Köszönettel fogadtuk érdeklődését az online felmérés iránt. A tanulmány célja a családok koronavírus világjárvány idején szerzett tapasztalatainak vizsgálata. A felmérés kitöltése megközelítőleg 30 percet vesz igénybe. Kérjük, a lent található „igen” négyzet kijelölése előtt – amellyel beleegyezését adja, hogy részt vesz a felmérés kitöltésében – ­olvassa el figyelmesen az alábbiakban kifejtett információkat.

A kérdések többek között a családi életére, az általános jólétére, kapcsolataira irányulnak, valamint arra, hogy a hogyan élte meg a COVID-19 világjárvány okozta újfajta kihívásokat.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a kérdőív kitöltése önkéntes. Ha a részvétel mellett dönt, a kérdőív kitöltése során bármikor, bármilyen indokból megszakíthatja a kitöltést a „Kilépés/Exit” gomb megnyomásával, vagy a böngésző bezárásával. A nyomon követő e-mailek figyelmen kívül hagyásával lemondhat a jövőbeli felmérésekről.

Az Ön válaszai névtelenek lesznek, és minden okszerű lépést megteszünk annak biztosítása érdekében, hogy bizalmasan kezeljük azokat. Az Ön e-mail címét a válaszaival együtt a felmérés végeztével bármiféle elemzés készítése előtt töröljük, azt nem továbbítjuk harmadik fél részére. Az anonim adatait egy jelszóval védett mappában őrizzük és tudományos publikációkban használjuk fel. Az Ön IP címét nem tároljuk. A publikáció megjelenését, vagy a kutatás eredményeinek közzétételét követően minimum 3 éves időtartamig tároljuk a kutatás adatait.

Hozzájárulás

Tudomásul veszem, hogy
  • A részvételem teljes mértékben önkéntes jellegű.
  • Egy e-mail címet szükséges megadnom, amelyre a jövőben további felméréseket küldhetnek kitöltés céljából.
  • Ezt az e-mail címet azonban nem továbbítjuk harmadik fél részére és a válaszokhoz kapcsolódó e-mail címet kitöröljük az összegzés elkészítése előtt, így az Ön által rendelkezésünkre bocsátott információkat anonimizáljuk.
  • Az anonimizálás okán nem lesz később lehetőségem a már elküldött válaszok visszavonására, de bármilyen jövőbeli felmérésnél bármikor elállhatok a kitöltéstől.
  • A felmérésben összegyűjtött adatokat biztonságban tárolják és nem áll fent a lehetősége annak, hogy a kutatás bármely eredményénél azonosíthassanak.

Question Title

* 1. Az „Igen” négyzet bejelölésével beleegyezik, hogy legalább 18 éves korú, elolvasta a felméréssel kapcsolatos információkat, valamint hogy önkéntesen határozott a felmérésben való részvételről.

0/34 megválaszolva
 

T