Concurs

Question Title

Imagine
Cumpără orice produs L'Oréal Paris, în perioada 21.02.2018 – 08.03.2018 din magazinele Auchan, înscrie numărul bonului fiscal pe acestă pagina şi poţi câştiga prin tragere la sorţi una din cele 15 perechi de pantofi de designer The 5 Element.

Question Title

* 1. Prenume:

Question Title

* 2. Nume:

Question Title

* 3. Adresa de email:

Question Title

* 4. Număr telefon:

Question Title

* 5. Numărul bonului fiscal:

Question Title

* 6. Magazinul Auchan din care ai achiziţionat:

Question Title

* 7. Sunt de acord să primesc informaţii despre evenimentele şi promoţiile L'Oréal Paris:

Poţi consulta regulamentul concursului aici.
* răspunsul la aceste întrebări este obligatoriu.

NOTĂ: L’Oreal România SRL prelucrează datele dvs. personale pe care le furnizaţi prin intermediul acestui formular, respectiv: Nume, Prenume, Adresa de email, Număr telefon - pentru scopul realizării acestui chestionar (studiu de piaţă) şi pentru scopuri de marketing, reclamă şi publicitate. Furnizarea datelor dvs. personale ne este necesară pentru ca dvs. să puteţi participa la chestionar (în caz contrar, noi nu vom putea să înregistrăm şi să prelucrăm chestionarul dvs.). Datele dvs. vor putea fi furnizate către partneri contractuali sau alte companii din grupul L’Oreal România SRL, pentru îndeplinirea scopurilor de mai sus (pentru marketing direct, în funcţie de opţiunile exprimate de dvs. şi până la manifestarea dreptului dvs. de opoziţiei). Datele dvs. cu caracter personal vor putea fi transmise în străinătate către ţări din Uniunea Europeană sau din afara Uniunii Europene, pentru unul sau mai multe din scopurile de mai sus, cu respectarea drepturilor dvs.. Pentru o listă actualizată a statelor către care transferăm datele cu carater personal, vă rugăm să ne contactaţi utilizând detaliile de contact de mai jos. În contextul prelucrării datelor cu caracter personal, beneficiaţi de o serie de drepturi în virtutea legii, inclusiv dreptul de acces, intervenţie, opoziţie (conform legii, în context de marketing direct, oricând, fără a necesita o justificare), dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal şi instanţelor competente. În legătură cu exercitarea drepturilor dvs. și pentru orice alte detalii legate de cele de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi în scris prin cerere datată şi semnată, la L'Oréal România SRL, Calea Floreasca, nr. 169A, Corp A, Etaj 6, Sector 1, Bucureşti.

Datele dvs. personale furnizate vor fi stocate în baza de date L’Oreal Paris România pentru imbunătăţirea comunicărilor viitoare. Prin completarea acestui chestionar online îmi exprim acordul explicit pentru această prelucrare a datelor cu caracter personal, conform opţiunilor exprimate mai sus legat de primirea comunicărilor ulterioare.

T