Kære bruger af Børn i byen

Nu sker det endelig! For niende år i træk er det blevet tid til at uddele Børn i byen Prisen til dem, der gør det allerbedst for børnefamilier i København og Aarhus.

Børn i byen Prisen er forbrugernes pris. Det er dig, som afgør, hvem der skal nomineres, og hvem der i sidste ende skal stå
som vinder. Det er din mulighed for at anerkende de steder, der betyder allermest for dig og dine børn.

Forud for afstemningen skal vi have nomineret en række steder, personer, mærker og forretninger, og der har vi brug for dig. Du kan nemlig være med til at afgøre, hvem de nominerede skal være. Alle personer/virksomheder kan indstilles til nomineringen i de 16 kategorier.

Bemærk at der en særlig kategori for smilets By nemlig ”Byens bedste i Aarhus” - den kategori ligger nederst i spørgeskemaet (du behøver ikke svare på alle spørgsmål hvis du fx gerne vil stemme kun på dine Aarhus favoritter).

Udfyld det korte spørgeskema her, og fortæl os, hvem du synes, der fortjener at være blandt de nominerede. Du kan nominere så mange du vil - bare sørg for at sæt komma imellem hver af dem! 

Samtidig deltager du i lodtrækningen om: 

★LEGO® House entrébilletter for 4 personer ★ Gavekort 500 kr. til Panduro ★ Brunch for 2 hos Wulff og Konstali ★Entré til Airtrix tramplinpark, Clip'n climb og Dinos Legeland for 4 personer ★ 3 timers sejllads hos GoBoat ★ Guldkort Tivoli ★ Entré for hele familien hos Legoland ★Gavekort 500 kr. til nemlig.com ★ DFDS cruise med havudsigt for hele 4 personer inkl. morgenmads- og aftensmads buffet ★Overnatning for hele familien hos Camp Oak i Sverige ★Entré og turpas for 4 personer til Tivoli Friheden★

Spørgeskemaet kan udfyldes til og med den 26. juni. De nominerede offentliggøres den 20. august,
og afstemningen sættes i gang.

Vinderne af konkurrencen offentliggøres på bornibyen.dk og i appen - og får direkte besked.

Vi glæder os til at høre om dine personlige favoritter!

OBS: Du kan kun udfylde skemaet én gang. Stemmer afgivet med en falsk email adresse tæller ikke med.

KH Børn i byen 


T