I takt med teknologiutvikling og skjerpet konkurranse opplever IT-avdelinger at de stadig må levere mer verdi, med mindre ressurser. Normen er at mye tid kastes bort på manuelle, kjedelige og tidkrevende oppgaver. Denne tiden kunne blitt brukt på fornying og utvikling. Mengden endringer og rutineoppgaver IT-avdelingen utfører daglig på arbeidsflater og servere er stor. De fleste av disse kan automatiseres med økt produktivitet og -leveransekvalitet som resultat.

For å finne ut mer rundt status for problemstillingene ovenfor gjennomfører RES Software en spørreundersøkelse om automatisering.

Vi håper du har tid og anledning til å bruke fem minutter for å svare på noen enkle spørsmål. Alle besvarelser behandles anonymt. Undersøkelsen skal ikke være et salgsfremmende virkemiddel. Persondata registreres kun for trekning av premien. Det lagres ikke link mellom person og avgitte svar. Du vil ikke bli kontaktet uten samtykke. Personopplysninger slettes etter trekning av premien er gjennomført. Ingen personopplysninger videreformidles.

Deltakere i undersøkelsen kan være med i trekning av et Bose QuietComfort® Acoustic Noise Cancelling® headphone sett. For å delta i trekning må en velge JA på aktuelt spørsmål. Trekningen foretas med ”random record selection” fra databasen. Vinneren annonseres sammen med resultat fra undersøkelsen.

Alle som har deltatt vil få tilsendt et sammendrag (krever at du har registrert epost addresse). Utdrag fra undersøkelsen vil også kunne bli publisert i media.

Klikk "Neste" for å starte undersøkelsen.

T