Krijuesit e kësaj dritare janë disa organizata dhe aktivistë të cilët e kanë përqëndruar angazhimin e tyre në mbështetje të shtresave më të varfra të shoqërisë. Nisur nga situata e krijuar prej përhapjes së Koronavirusit dhe pasojave që ajo po shkakton tek më të varfërit kemi krijuar këtë mundësi me qëllim lidhjen më të mirë të nevojave të qytetarëve me punën e institucioneve.
Të dhënat që do të grumbullojmë do ti dërgohen institucionit kompetent pa ju premtuar që ato do të trajtohen sic duhet. Gjithsesi përpjekja jonë do të shkojë në drejtim të rritjes së trysnisë ndaj tyre që ato ti përgjigjen nevojave tuaja. Edhe pse jemi të mbyllur në shtepi kjo nuk do të thotë që smund të ngrejmë zërin për të drejtat që na takojnë!

Question Title

* 1. Shkruani Emrin dhe Mbiemrin tuaj (mbiemri është opsional)

Question Title

* 2. Ju lutem përzgjidhni bashkinë ku banoni

Question Title

* 3. Sa antarë ka familja juaj?

Question Title

* 4. Gjendja e familjes tuaj:

Question Title

* 5. Ju lutem përzgjidhni kategorinë e ndihmës që kërkoni (mund të zgjidhni me shumë se një alternativë)

Question Title

* 6. Ju lutem të na përshkruani ndihmën që ju duhet:

Question Title

* 7. Ju lutem shkruani numrin tuaj të telefonit

Question Title

* 8. (opsionale) Adresë juaj:

Mund te rishikoni pergjigjet tuaja ose mund te klikoni "DERGO KERKESEN" dhe kerkesa juaj do te regjistrohet. 

T