by ÉNAKADÉMIA

Jelöld be, hogy mely állítás igaz illetve hamis, MA, a mostani élethelyzetedben Rád! FONTOS, hogy a kérdések szándékosan komplikáltak, több állítást is tartalmaznak, ami maradéktalanul igaz, CSAK azt jelöld igazként meg, tehát ha a legkisebb részletben is bizonytalan vagy, akkor a helyes válasz: hamis!

Question Title

* 1. Jellemző rád a bizalom. Sok mindent a minták alapján csinálsz, pont úgy, ahogy otthon láttad (vagy éppen ellenkezőleg). A szülőktől nem váltál teljesen le (vagy megtagadtad őket), gyakran döntesz az ő tanácsaik alapján (vagy csakazért is az ellenkezőjét teszed). Nehéz számodra a változás, változtatás.

Question Title

* 2. Mostanában kezdtél csak mélyebben elgondolkodni, hogy mi is történik veled, hogy valamin változtatnod kell, mert rájöttél, hogy nem őszinte a párod vagy sorban érkeznek a negatív jelek, mint baleset, megbetegedés, véletlenek – más szóval egy válság tünetei gyűlnek, érzed is magadon, és ez elgondolkodtat.

Question Title

* 3. Nagyon határozottan tudod, hogy mit szeretnél. A munkahelyen is gyakran irányítasz. Céltudatos vagy, teli tettvággyal, szinte küldetésként lelkesít a feladatod. Mindent megoldasz, elintézel. Gyakran lepipálod a férfi munkatársakat is.

Question Title

* 4. A férfiakkal szemben nagyon határozott vagy, tudod mit akarsz, és szereted is, ha a dolgok úgy történnek, ahogy te elképzeled. Azt viszont nem, hogy gyakran azt érzed a pasik gyengébbek nálad, nem tudsz felnézni rájuk. Néha azt gondolod túl erős vagy.

Question Title

* 5. Törekszel meghaladni az otthonról hozott mintáidat. Úgy érzed túl nagy árat fizettél értük, meg kell tudd, hogy hogyan lehet másként működni. Az ezotéria és a vallások iránt erősen érdeklődsz, nyitott vagy új forrásokra, a boldogság kulcsát aktívan keresed.

Question Title

* 6. Belefáradtál a munkahelyeden vívott csatákba, nem akarsz már bizonyítani. Fontolgatod, hogy mást kéne csinálni – jó lenne valami hasznosat, ami másoknak is segít...

Question Title

* 7. Már nem szeretnél harcolni, arra vágysz, hogy egy férfi mellett kiteljesedhess, hasznosulj. Ezért hajlandó vagy nyitni is, emelni, támogatni, aki érkezik, még ha nem is vagy biztos benne, hogy Ő az. Elvben. Gyakorlatban nehéz megtaláld, aki érdemes Rád.

Question Title

* 8. Nincsenek elvárásaid, feltételeid, sem céljaid. Nem ezért adsz, pusztán lételemed, hogy áramlásban legyél és ez boldogsággal tölt el. Nincs iránya sem, hogy kinek, kiknek, alap működésed ez, így mindenki, aki kapcsolatba kerül veled fürdőzik a pozítív energiában, ami Tőled jön. Kivéve, amikor nem. Mert a korlátaidat is ismered. Tudsz, sőt gyakran mondasz Nem-et is, ami által tisztulnak a kapcsolódásaid, magad döntesz hova és mennyit Adsz, lehetetlen kihasználni, viszont bőkezű vagy.

Question Title

* 9. Letetted a saját projektjeidet, mert találkoztál valakivel, akinek a küldetésében magadra is ráismertél. Nincs más vágyad, mint, hogy ebben Őt támogatsd és emeld, hogy Vele sikerre jussatok. Nincsen kész, de Férfi – Te pedig meghaladtad a saját fejedet, vállaltad a kockázatot és valóban megadtad magad, követésbe váltottál, dőlsz, mindenedet Adod, és ez Csoda, sosem gondoltad, hogy bármi ennyire Lelkesíthet. Másrészt nyilvánvalóan kétesélyes még a helyezet. Olykor bizonytalan.

Question Title

* 10. Országot építesz egy Férfival, aki határozottan Választott, Vállal, Szeret. Beleálltál a közös ügybe, hallod a közös zenét, ami mindkettőtöket lelkesít, követed Őt, Bízol, és nagyszerűen Vezet. Te vagy belül, támasztod, emeled ezáltal, segíted a kifelé megvívott harcban, hallgat Rád, JÓ vele, más nem érdekel, mindened szó szerint az övé, és már nem várod Tőle, hogy mindig értsen, mert a női közösséged is megvan.

Question Title

* 11. Megvolt. Elmúlt. Teljes életet éltem a Férfi oldalán, a Jó Harcot megharcoltuk, a vetés beérett, arattunk, finom volt a kenyér, maradtunk emberek. Másrészt, igen, mindez így van, ahogy Ti képviselitek, legfőbb örömöm ma, hogy rendelkezésére állok a fiataloknak, családon belül, akár kívül is, keressetek nyugodtan, ha tudok segíteni!

Question Title

* 12. Végül az e-mail címedet kérjük szépen! Azt gondoljuk ugyanis, hogy ha ebben a tesztben eddig eljutottál, akkor nyilván értékesnek érzed, mely esetben egyéb dolgokban is van mit adjunk – illetve másrészt méltányos "árként" is kérjük, hogy egy levelet küldhessünk Neked, ami után akár azonnal törölheted majd a címedet az adatbázisunkból.

Question Title

* 13. Visszajelzésnek örülünk, ha van, bármi jöhet, de nem elvárás.

T