by ÉNAKADÉMIA

Jelöld be, hogy mely állítás igaz illetve hamis, MA, a mostani élethelyzetedben Rád! FONTOS, hogy a kérdések szándékosan komplikáltak, több állítást is tartalmaznak, ami maradéktalanul igaz, CSAK azt jelöld igazként meg, tehát ha a legkisebb részletben is bizonytalan vagy, akkor a helyes válasz: hamis!

Question Title

* 1. Általában győzni szeretnél, szeretsz mérkőzni, akár öncélúan is, keresed a kihívásokat, a játszmákat sem bánod, és ezekben a helyzetekben be is bizonyítod, hogy jó vagy. Ez tölt, ettől még dinamikusabbnak érzed magad.

Question Title

* 2. Nem biztos, hogy sokáig akarod csinálni a jelenlegi munkád, de sok pénzt akarsz keresni vele, Vágyod a sikert, csillogást, nőket, jó autót, szép házat – mindent, ami kifejezi az erődet, még ha egy picit el is kell a lelkedet add hozzá.

Question Title

* 3. A korábbi világod szétesett, elengedted a mintáidat, amiket otthonról hoztál. Azóta sokat foglalkozol önfelfedezésssel, elindultál befelé. Keresed, hogy mi van még, ami a teljességedhez hozzátehet, érdeklődsz különféle módszerek, irányzatok, ezotéria és a vallások iránt. Minden forrást kutatsz, ahol esetleg meglelheted a boldogság kulcsát.

Question Title

* 4. Fontos a szabadságod, nehezedre esik elköteleződni, jó a függetlenség. Tanulási szakaszban vagy, amazonok és boszorkányok kunyhójában meg-meg állsz, de túl hosszan nem időzöl. Menned kell tovább, várnak az új kalandok, az új élmények.

Question Title

* 5. Több projekt is érdekel, érzed, hogy talán választani kéne, de nem álltál még egy Irányba, egy ügybe bele. Sok mindenben érzed a lelkesedésedet és, hogy, igen, Jó vagy. Mostanában több lehetőség is kínálkozott, foglalkoztál kicsit ezzel és azzal is, de nem az igazi még, túl sok az irány, fókusz kell hamarosan. Fókusz és Ugrani.

Question Title

* 6. Mutatod magadat férfiként a külvilágnak, a célodat és annak megvalósulásához szükséges hiányaidat is felvállalod. Így egészen más minőségben tudnak már Hozzád kapcsolódni a nők, bölcsesség és erő forrásaként, és más férfiak is, versengés helyett kiegészítenek.

Question Title

* 7. Választottál Egy irányt, beleálltál Az ügyedbe, és az elmélkedéseket és rációt félretéve immár csinálásban vagy. Nem akarod megváltani a világot, de hozzá akarsz tenni, és nincsen benne kétséged, hogy megvan a mód, hogy Ez a küldetésed, amibe belevágtál. Ritkán gondolkozol. Teszed a Dolgod, és egy ideje azt látod, hogy ez működik. Bízol a rendben, tehát magadban, így másokban is. Felelősséget vállalsz funciód és tehetséged szerint, gazdagítani törekszel a világot magad körül. Újra Harc, de megis egészen más, mert immár külső célja (is) van. Viszont szövetségesek olykor hiányoznak. Vágyod további, hasonlóan erős férfiak társaságát, kemény olykor egyedül, talán túl is vállaltad kicsit magad.

Question Title

* 8. Magadat, szándékaidat határozottan vállalod, mutatod. Azt a nőt értékeled, aki mer határozott igent nem csak mondani, hanem aszerint cselekedni, tehát magát megadni, odabízni Neked, a Táncba beledőlni. Van Társad, konkrét Nő, akivel megosztod a Lelkesedéseid és Félelmeid, aki Hisz Benned, akinek fontosabb a Veled közös Út, mint a saját karrierje.

Question Title

* 9. Szolgálsz, kétszeresen is, mert egyrészt az ügyedet, ami a nagyobb Rend része, tehát általa a Mindenséget, Istent, és másrészt a közösséget, tehát azokat az embereket, akik úgy döntenek, hogy bíznak Benned, követnek Téged. Tudod, hogy alul állsz, hogy lábakat mosni a dolgod, hogy nem a Tied, ami épül. Férfi szövetség része vagy, a közös Ügy mentén funkciód a többiekhez képest folyamatosan csiszolódik, kiegészítetitek egymást, és ez lenyűgözően sokkal hatékonyabb, mint bármi, ami korábban volt, mert Bíztok egymásban. Valódi az érték, amit a világnak adtok, emberek tisztes árat fizetnek érte, halad az Ügy és egyre jobb az üzleti része is. Hallgatsz a Társadra. Mintha részed lenne Ő, a nő, és abszolút semmiféle kétséged nincsen abban, hogy vele öregszel meg.

Question Title

* 10. Végül az e-mail címedet kérjük szépen! Azt gondoljuk ugyanis, hogy ha ebben a tesztben eddig eljutottál, akkor nyilván értékesnek érzed, mely esetben egyéb dolgokban is van mit adjunk – illetve másrészt méltányos "árként" is kérjük, hogy egy levelet küldhessünk Neked, ami után akár azonnal törölheted majd a címedet az adatbázisunkból.

Question Title

* 11. Visszajelzésnek örülünk, ha van, bármi jöhet, de nem elvárás.

T