ATD:n jäsenyyttä haetaan tällä jäsenhakemuksella. Jäsenhakemus käsitellään hallituksen kokouksessa. Mikäli seura pystyy tarjoamaan hakijalle treenipaikan, hyväksyy hallitus uuden hakijan koejäseneksi ja jäsensihteeri lähettää hakijalle sähköpostitse ohjeet liittymis- ja jäsenmaksun maksamiseen. ATD:n koejäsenyys on voimassa vasta kun liittymis- ja jäsenmaksu on maksettu jäsensihteeriltä saatujen maksutietojen mukaisesti.

Harjoitusryhmäpaikkaa haetaan aina erikseen kesä- ja talvikaudelle kunkin lajin omien ohjeiden mukaisesti. Jäsenyys ei automaattisesti takaa paikkaa seuran ohjatuissa harjoitusryhmissä.

Jäsenhakemuksen tiedot tallentuvat jäsenrekisteriin, jonka tiedot ovat luottamuksellisia ja
tarkoitettu vain ATD ry:n käyttöön. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä jasensihteeri(ät)agitokodogs.fi

* Hakijan tiedot:

* Haen seuraavaa jäsenyyttä:

* Lisätiedot:

* Koiran 1 tiedot:

* Koiran 2 tiedot:

* Mitä lajeja haluat ATD:ssä harrastaa:

* Onko sinulla jonkin lajin koetoimitsijakortti (voimassa oleva):

* Onko sinulla jonkin lajin koulutusohjaajakortti (voimassa oleva):

Oletko toiminut jonkun lajin kouluttajana tai koetoimitsijana? Osaatko leipoa/laittaa ruokaa, suuremmille tai pienielle porukalle talkoo- ja kilpailutilaisuuksiin? Entä oletko siviiliammatiltasi kirjanpitäjä, kirvesmies tai rakennustekniikan ammattilainen? Onko sinulla tarjota seuralle varastotilaa, arkistotilaa? Omistatko peräkärryn, henkilönostimen tai kuorma-auton? Mitä muuta lisäarvoa voit tuoda seuralle?

* Kerro vapaasti tässä itsestäsi, koirastasi ja toiveistasi:

T