Honlap tesztelés

Teszteljük együtt a megújult pecs.hu honlapot! Jelenleg a megújult pecs.hu oldal tesztüzemmódban van. Célunk, hogy látogatóinknak egy teljeskörű, minden igényt kielégítő Pécs városa honlapot hozzunk létre. Köszönjük, hogy segíti munkánkat az alábbi rövid kérdőív kitöltésével. 

Question Title

* 1. Kérjük értékelje, mennyire tetszik Önnek a megújult pecs.hu honlap MEGJELENÉSE? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 2. Kérjük értékelje, mennyire ÁTLÁTHATÓ (kezelhető, értelmezhető a felépítése) a megújult pecs.hu honlap? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 3. Kérjük értékelje, mennyire elégedett a megújult pecs.hu honlap TARTALMÁVAL összességében? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 4. Kérjük értékelje, mennyire elégedett a megújult pecs.hu honlap Pécsi vagyok oldalrész TARTALMÁVAL ? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 5. Kérjük értékelje, mennyire elégedett a megújult pecs.hu honlap Turista vagyok oldalrész TARTALMÁVAL ? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 6. Kérjük értékelje, mennyire elégedett a megújult pecs.hu honlap Befektető vagyok oldalrész TARTALMÁVAL ? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 7. Kérjük értékelje, mennyire elégedett a megújult pecs.hu honlap Diák vagyok oldalrész TARTALMÁVAL ? (Osztályozza 1-5-ig az iskolai osztályzatoknak megfelelően!)

Question Title

* 8. Amennyiben fejlesztési vagy tartalmi javaslata van a pecs.hu oldalhoz kapcsolódóan, kérjük 3 mondatban ossza meg velünk!

Question Title

* 9. Amennyiben hibát talál oldalunkon, kérjük az oldal linkjét és egy rövid magyarázatot küldjön el részünkre az alábbiak szerint:

Question Title

* 10. Ön leginkább melyik csoportba tartozik?

Köszönjük, hogy hozzájárult a pecs.hu honlap megújításához és segítette munkánkat! Amennyiben részletesebb szeretné véleményét, tartalmi javaslatát megírni, örömmel vesszük levelét: szerkeszto@ph.pecs.hu  email címen.
Kérdőívünk elérhető lesz, így újra visszatérhet!
0 of 10 answered
 

T