Gode tips til andre som skal til London? Gavekort til de beste tipserne.

London er en av verdens mest populære byer å besøke. Det finnes mange ting å oppleve i denne metropolen. De fleste vet nok om Oxford street og Piccadilly Circus. Vi er på jakt etter det som er litt mer ukjent. Kanskje vet du om noe som du vil dele med andre reisende?
I denne spørreundersøkelsen finner du 6 spørsmål. Fyll ut der du mener du har noe å bidra med. Gode tips vil bli brukt senere på vår webside. Du vil selvsagt ikke bli identifisert med navn. De beste tipsene blir belønnet med gavekort fra 100 til 500 kroner.

* 1. Dersom du ville ta med deg din beste venn på en restaurant i London. Hvilken ville du da reist til og hvorfor?

* 2. Hva er etter din mening den beste turistattraksjonen i London?

* 3. De fleste som har vert i London vet att Oxford street er en av de store shoppinggatene i London. Dersom du skal anbefale et annet sted for shopping i London. Hvor ville du reist da?

* 4. Vet du om en bar, cafe eller pub som du anbefaler sterkt i London? Fortell gjerne hva som gjør att denne plassen er verdt ett besøk.

* 5. Barnefamilier har ofte litt andre behov enn andre reisende. Hva bør en barnefamilie se etter i London? Har denne byen noe spesielt å tilby for denne gruppen?

* 6. De fleste byer har en turistfelle. Har London det? I tilfelle ja, hva er denne turistfellen?

T