Ansøg om at blive frivillig på RE:act

Vi søger: 

Frivillige der har lyst til at bygge de fysiske rammer for en festival op, assistere til workshops, har kompetencer inden for scene, lys og teknik eller bare er klar på at give 100 deltagere årets festival oplevelse!

Lidt om frivilligrollerne:

THE GUIDING RE:ACTOR 

Du er know-it-all-typen (du ved, på en rigtig god måde!) der elsker mennesker og har lyst til at guide 100 deltagere rundt både på øen og i programmet!  
Omfang: Som Guiding RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår d. 15-16. maj. Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen rigtig godt at kende. Fra d. 24. Juni får du mulighed for at starte oversejlingen til øen, så du er helt klædt på til festivalens start den 26.juni. Under festivalen vil du få mulighed for at være assisterende på et af de fem labs eller guide for deltagerne på øen. 
 
THE BUILDING RE:ACTOR 
Du har hænderne rigtigt skruet på og vil være med til at skabe de fysiske rammer om RE:act!  
Omfang: Som Building RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår den 15-16. maj. Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen rigtig godt at kende. Allerede fra den 23. juni sejler en stor del af RE:actors holdet ud på øen, hvor vi bygger de fysiske rammer op for festivalen. Derudover er du som Building RE:actor selvfølgelig også med til selve festivalen den 26-27 juni, ligesom du skal sætte én dag af til at hjælpe med at pakke sammen. 
 
THE TECHNICAL RE:ACTOR 
Du er skarp på lyd, lys og teknik, og vil være med til at sørge for at festivalens tekniske dele kører som smurt!  
 
Omfang: Som Technical RE:actor skal du inden festivalen deltage i en frivillig-weekend, som kommer til at foregår den 15-16. maj. Her vil du møde alle de andre frivillige, blive sat godt ind i programmet og lære Ungdomsøen rigtig godt at kende. Du skal bruge en til to dage før festivalen ude på Ungdomsøen, hvor du sammen med dit team er med til at forberede alt det tekniske. Derudover skal du selvfølgelig deltage i selve festivalen fra den 26-27 juni og forvente at bruge cirka en dag på at pakke ned igen. 
Ser du dig selv være med til årets vigtigste ungdomsfestival – så er det dig, vi leder efter!

Question Title

* 1. Hvad er dit navn

Question Title

* 2. Hvad er din alder?

Question Title

* 3. Hvad er din mail? (Vi bruger den til at kontakte dig)

Question Title

* 4. Fortæl kort om dig selv. (5-10 linjer max.)

Question Title

* 5. Har du tidligere erfaringer som frivillig? (Hvis ja, hvilke?)

Question Title

* 6. Hvad håber du at få ud af at være frivillig på RE:act Festival?

Question Title

* 7. Hvordan ser du dig selv i rollen som frivillig?

Question Title

* 8. Hvilken frivillig ser du dig selv som (du må godt vælge flere)?

Question Title

* 9. Uddyb hvorfor du vil være i denne/disse frivillig-rolle(r)?

Question Title

* 10. Hvad er din størrelse i t-shirt? (til noget fedt merch!)

0 of 10 answered
 

T