Screen Reader Mode Icon
Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten
Beste deelnemer,
Hartelijk dank voor uw interesse voor het invullen van deze vragenlijst.

Graag zouden we binnen Europa een beter beeld krijgen over hoe patiënten met prostaatkanker communiceren met hun behandelend arts.

Wie vragen we om de vragenlijst in te vullen? We zijn specifiek op zoek naar patiënten met prostaatkanker.

Wat vragen we u om te doen? We vragen u vriendelijk om de vragenlijst in te vullen. Hoe meer reacties we krijgen, hoe nauwkeuriger en nuttiger we de middelen voor de gezondheidszorg kunnen concentreren.


Hoe kunt u meer te weten komen over de resultaten van dit onderzoek? Deze vragenlijst maakt onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband, te weten het PIONEER Consortium. Zodra de resultaten zijn verzameld en geanalyseerd, hopen we deze te publiceren in een wetenschappelijk tijdschrift. Via de PIONEER website (www.prostate-pioneer.eu) houden we u op de hoogte van de vorderingen van dit project.

Alvast heel hartelijk dank voor uw hulp.


Question Title

* Ik ga akkoord met deelname aan de volgende vragenlijst en met het analyseren van mijn geanonimiseerde antwoorden door een team van onderzoekers van het PIONEER Consortium. Het onderzoeksteam streeft ernaar de resultaten te publiceren in een wetenschappelijke publicatie voor vakgenoten. Ik begrijp dat mijn gegevens samen met die van de andere deelnemers zullen worden gecombineerd in één dataset en dat deze gecombineerde dataset zal worden gepubliceerd; ik zelf kan niet worden geïndentificeerd.

0 of 30 answered
 

T