Teema 2018: Every action counts

Question Title

The Art of Basware -voittajat 2016 

Tiina-Liisa Kaalamo: Terrarotta-armeija
Ville Laurinkoski: Hermeneutiikkaa Europa
            

The Art of Basware -voittajat 2016 <br><br><em>Tiina-Liisa Kaalamo: Terrarotta-armeija</em><br><em>Ville Laurinkoski: Hermeneutiikkaa Europa</em><br>            <br><br>
Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti ja noudata ohjeita.  
Ilmoittautuminen on avoinna 9.4.-14.6.2018.

Lähetä korkeatasoiset kuvat töistäsi www.wetransfer.com -palvelun kautta sähköpostiin artofbasware@basware.com. Pyydämme, että ystävällisesti noudatat tätä kuvan nimeämiskäytäntöä: Sukunimi, Etunimi, työn koko, tekotapa. Esimerkiksi : "Meikäläinen_Matti_100x70_cm_Kukkia kedolla_öljy_kankaalle.jpg"

Otamme yhteyttä kaikkiin kilpailuun osallistuneisiin taiteilijoihin heinäkuussa ja kerromme tilanteen. Finaaliin päässeille ilmoitamme miten kilpailu etenee. Finaaliin päässeet työt pyydetään The Art of Basware -taidenäyttelyyn Helsingin Jätkäsaareen Clarion-hotelliin 11.9.-10.10.2018.  Näyttelyn avajaiset ja voittajatyön julkistus on Clarionissa 11.9.2018 iltapäivällä. Taidenäyttely on avoinna yleisölle. Näyttely on myyntinäyttely eli hinnoittele teoksesi sen mukaisesti. Taiteilija vastaa työnsä kuljetuksesta ja kustannuksista näyttelyyn ja sieltä pois. Työn tulee olla ripustusvalmis tai valmis esillelaitettavaksi sellaisenaan. Emme vakuuta kilpailuun ilmoitettuja teoksia, jotka päätyvät loppukilpailuun ja The Art of Basware -taidenäyttelyn. Huolehdithan itse teoksesi vakuuttamisesta tai olet valmis ottamaan riskin sen vaurioitumisesta tai katoamisesta.

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: Lena Björkman, Basware, artofbasware@basware.com 

Tapahtuman webbisivu http://baswa.re/ArtofBasware

Question Title

* 1. Anna yhteystietosi.

Question Title

* 2. Kilpailutyö 1

Question Title

* 3. Kilpailutyö 2

Question Title

* 4. Kilpailutyö 3

Question Title

* 5. Kommentteja, lisätietoa

Muista lähettää kuvat teoksestasi / teoksistasi www.wetransfer.com palvelun kautta osoitteeseen artofbasware@basware.com! Ole ystävällinen ja älä lähetä kuviasi suoraan sähköpostiimme, koska laatikko täyttyy ja muut eivät saa viestejään meille läpi. Varmistathan että kuvat ovat hyvälaatuisia ja riittävän suuria, jotta tuomaristo pystyy arvioimaan ne. Rajaa kuva/t niin, että niissä ei näy muuta kuin itse teos ja mahdollinen kehys.

Kiitos että osallistut kilpailuun!

T