Cum vede mediul de afaceri dezvoltarea viitoare a Bistriței?

Primăria Municipiului Bistrița actualizează în această perioadă Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Bistrița și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și elaborează Planul Strategic Instituțional în cadrul proiectului „Bistrița 2030", prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea municipiului în perioada 2021-2030. În elaborarea acestui document, Primăria Bistrița își dorește să aibă alături comunitatea și mediul de afaceri.
 
Mediul de afaceri este partenerul administrației locale în dezvoltarea orașului și de aceea opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi în elaborarea acestui document. Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al Municipiului Bistrița.
 
Chestionarele sunt, așa cum veți vedea mai jos, anonimizate și asigură o protecție completă a identității dumneavoastră. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii mediului de afaceri din Municipiul Bistrița și de a identifica provocările de dezvoltare urbană relevante și actuale.
 
 
Vă mulțumim anticipat pentru implicare și vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la rodica.gorghiu@civitta.com
 
Durată completare chestionar: 5-10 minute.
0 of 15 answered
 

T