Care sunt pentru dumneavoastră prioritățile de dezvoltare urbană ale
Municipiului Bistrița?

Primăria Municipiului Bistrița actualizează în această perioadă Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Bistrița și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și elaborează Planul Strategic Instituțional în cadrul proiectului „Bistrița 2030", prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea municipiului în perioada 2021-2030. În elaborarea acestui document, Primăria Bistrița își dorește să aibă alături comunitatea și mediul de afaceri.

Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al municipiului. Chestionarele sunt, așa cum veți vedea în continuare, anonimizate și asigură o protecție completă a identității dumneavoastră. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii dezvoltării Municipiului Bistrița și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale.

Această acțiune de consultare a cetățenilor se derulează în cadrul proiectului Bistrița 2030, finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Contribuția dumneavoastră este esențială pentru colectarea a cât mai multor informații privind dezvoltarea la nivel local.

Implică-te și tu în creionarea viitorului Bistriței și ajută-ne să prioritizăm acțiunile de dezvoltare ale municipiului Bistrița!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: rodica.gorghiu@civitta.com

Vă mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat!

0 of 27 answered
 

T