* 1. Hvordan foretrekker du å motta informasjon?

* 2. Hvilke emner interesserer du deg for? (du kan velge flere alternativer)

* 3. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs «1-åringers skole – Bli kjent med verden rundt deg!» - 10 ferdige planer med forslag, aktiviteter, materialer o.l. spesialtilpasset barn i alderen 1-2 år?

* 4. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs «2-4-åringers skole - Verdensreise!» - 8 ferdige planer med forslag, aktiviteter, materialer o.l. for temaukene om verdens deler (Afrika, Europa, Asia, Sør-Amerika, Nord-Amerika, Antarktis, Australia), spesialtilpasset barn i alderen 2-4 år?

* 5. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs "Leseskole for barn fra 4 år og oppover"?

* 6. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs "Matteskole for barn fra 4 år og oppover"?

* 7. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs «15 nyttige minutter» - 20 lærerike PowerPoint-presentasjoner med ulike emner/leseøkt/matteøkt o.l. for barn fra 5 til 7 år?

* 8. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs «7 trinn» - musikkaktiviteter som foreldre kan gjennomføre hjemme med barn, spesialtilpasset barn i alderen 2-6 år?

* 9. Hvor aktuelt er det for deg å delta på ONLINE-prosjektet/kurs "Engelsk for barn fra 2 til 6 år (evt. fransk/spansk) - emner, materialer, ferdige planer med forslag til aktiviteter o.l." ?

* 10. Ditt forslag til ONLINE-prosjekter/kurs:

T