Context și date generale

Stimate respondent,

Va contactam in calitatea dumneavoastra de institutie/organizatie implicata in educatie/formare/tineret, in contextul in care Agentia Nationala Erasmus+ din Romania, alaturi de Agentii Nationale din alte tari, urmareste cresterea participarii persoanelor cu oportunitati reduse in cadrul programului Erasmus+.

Erasmus+ este programul Uniunii Europene pentru educatie, formare, tineret si sport care se deruleaza in perioada 2014-2020.

Programul ofera finantare pentru o gama larga de actiuni si activitati. Erasmus+ va beneficia de un buget total de 14,7 miliarde de Euro pana in anul 2020. Peste 4 milioane de persoane vor beneficia de sprijin pentru a studia, pentru a urma cursuri de formare profesionala, pentru a munci sau pentru a desfasura activitati de voluntariat in strainatate, printre acestea numarandu-se 2 milioane de studenti din invatamantul superior, 650 000 de ucenici si de elevi din invatamantul profesional, precum si peste 500 000 de tineri implicati in programe de schimburi de tineri sau de voluntariat in strainatate (in acest sens, pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul Agentiei Nationale Erasmus+ din Romania, www.erasmusplus.ro).

Includerea si diversitatea sunt valori fundamentale pentru programul Erasmus+ si de aceea se pune un accent special pe includerea persoanelor cu oportunitati reduse in contextul acestui program.

Pentru cresterea si asigurarea succesului proiectelor de includere, dorim sa consultam actorii din domeniile educatiei, formarii si tineretului cu privire la modul in care noi, Agentiile Nationale Erasmus+, putem sprijini si motiva organizatiile sa implice persoane cu oportunitati reduse in activitati finantate prin programul Erasmus+.

Prin completarea acestui chestionar ne puteti ajuta in dezvoltarea de noi abordari si activitati de sprijin adaptate la nevoile dumneavoastra specifice.

Acest lucru nu va dura mai mult de 15 minute.

Mulţumim anticipat!


DATE DE IDENTIFICARE ALE INSTITUTIEI/ORGANIZATIEI

Question Title

* 1. Tipul institutiei/organizatiei pe care o reprezentati:

Question Title

* 2. Institutia/Organizatia dumneavoastra este mai degraba activa in domeniul (va rugam sa alegeti principalul domeniu relevant):

Question Title

* 3. Referitor la oportunitatile de finantare prin programele pe care le-a gestionat ANPCDEFP, va rugam sa mentionati daca institutia/organizatia dumneavoastra a implementat proiecte in cadrul urmatoarelor programe:

  DA NU
Invatare pe tot parcursul vietii (LLP)
Tineret in Actiune (TiA)

T