Prijava na javni poziv i prihvaćanje suradnje

Molimo Vas, ispunite ovaj obrazac u cilju mjerenja početnog stanja kvalitete u projektu IQM Destination ROVINJ-ROVIGNO, te prihvaćanja suradnje u integralnom upravljanju kvalitetom u destinaciji. Zahvaljujemo unaprijed!

Question Title

* 1. Opći podaci:

Question Title

* 2. Pristajete li na primanje vlastitih izvještaja online reputacije koje ćemo Vam slati direktno iz sustava naših partnera TrustYou?

Question Title

* 3. Molimo unesite email adresu/adrese na koju/koje želite primati izvještaje:

Question Title

* 4. Molimo odaberite koliko često želite primati izvještaje kvalitete?

Question Title

* 5. Prihvaćanjem ulaska u projekt potvrđujem istinitost svih unešenih podataka.

Question Title

* 6. Pročitao/la sam i razumijem obavijest o obradi osobnih podataka.

Question Title

* 7. U sklopu mjerenja kvalitete imate mogućnost usporediti kvalitetu vlastitog objekta s kvalitetom Vaših konkurenata u svijetu. Ukoliko želite, napišite do 6 naziva objekata s kojima biste htjeli usporediti kvalitetu.

Prihvaćanjem suradnje i ulaskom u IQM Destination imate niz prednosti. Ujedno se obvezujete aktivno promovirati destinaciju i koristiti marketinške alate prema preporukama Turističke zajednice i IQM Destination tima, a sve u cilju snažnije promocije kvalitete vlastitog poslovanja i cjelokupne destinacije.

Suradnji na projektu IQM Destination pristupate na neodređeno vrijeme, do opoziva. Važno je poslovati prema pravilima struke, pridržavati se uvjeta navedenih u ovom dokumentu i ponašati se odgovorno prema suradnicima i partnerima.

T