Informisanje po meri građana

Projekat “Informisanje po meri građana” udruženja Res Publika je osmišljen u nameri da se pitanje zaštite javnog interesa u informisanju, koje u gradu Kragujevcu ima naročit značaj, stavi u fokus šire društvene zajednice. Njegov deo je i anketa koja je pred Vama. Ona je način da dođemo do saznanja kako građani Kragujevca vide stanje u lokalnim medijima i kakva su očekivanja i potrebe Kragujevčana kada je reč o informisanju u lokalnoj zajednici.

Res Publika veruje da se aktivnim uključivanjem građana, uvažavanjem njihovih stavova i predloga, može dati značajan doprinos definisanju javnog interesa u javnom informisanju na lokalnom nivou.

Vaši stavovi i predlozi su nam veoma značajni zato Vas molimo da budete iskreni i izdvojite nekoliko minuta za popunjavanje ankete!

Projekat “Informisanje po meri građana” se realizuje u okviru programa podrške: „Kaži/traži šta te zanima“ koji izvode Nezavisno udruženje novinara Srbije, Balkanska istraživačka mreža i Slavko Ćuruvija fondacija, u okviru projekta „Javni novac za javni interes“ koji finansira Evropska unija.

Question Title

* 1. Koliko imate godina?

Question Title

* 2. Da li se informišete preko lokalnih medija?

Question Title

* 3. Koje medije u Kragujevcu najviše pratite?

Question Title

* 4. Da li ste zadovoljni kvalitetom izveštavanja kragujevačkih medija?

Question Title

* 5. Da li prema Vašem mišljenju kragujevački mediji izveštavaju o temama od javnog značaja?

Question Title

* 6. Šta su za Vas teme od javnog značaja u Kragujevcu? ili Šta su prema Vašem mišljenju najvažnije teme o kojima treba da izveštavaju kragujevački mediji?

T