Acest chestionar se adresează exclusiv femeilor active în domeniul imobiliar. Îl poți completa în doar 4 minute, iar toate răspunsurile tale vor fi colectate sub protecția anonimatului. Ne bucurăm că ai ales să vorbești cu sinceritate despre experiențele tale și să ne ajuți să obținem o imagine cât mai concretă asupra mediului de lucru din imobiliare.

Question Title

* 1. Ce vârstă aveți?

Question Title

* 2. Vă desfașurați activitatea în județele?

Question Title

* 3. De-a lungul carierei dvs. in imobiliare au existat situații în care v-ați simțit stânjenită de comentariile necorespunzătoare primite din partea clienților/colegilor?

Question Title

* 4. V-ați confruntat în interacțiunile de natură profesională avute cu parteneri sau clienți cu:

Question Title

* 5. V-ați confruntat în interacțiunile de natură profesională avute cu alți colegi din agenție sau din domeniul imobiliar cu:

Question Title

* 6. Ce reacție ați avut la situațiile neplăcute descrise la întrebările 3 și 4?

Question Title

* 7. Cum ați reacționat atunci când ați primit mesaje necorespunzătoare pe social media?

Question Title

* 8. Au existat situații în care v-ați simțit vulnerabilă sau v-ați temut pentru siguranța dumneavoastră în timpul programului de lucru?

Question Title

* 9. Când v-ați simțit vulnerabilă și v-ați temut pentru siguranța dumneavoastră în timpul programului de lucru vă aflați:

Question Title

* 10. Din punctul dvs. de vedere, femeile care lucrează în domeniul imobiliar raportează situații de hărțuire verbală/psihologică/sexuală întâlnite în activitatea profesională?

Question Title

* 11. Care sunt, în opinia dvs. principalele motive pentru care femeile care lucrează în domeniul imobiliar aleg să nu raporteze situații de hărțuire verbală/psihologică/sexuală întâlnite în activitatea profesională?

Question Title

* 12. Dacă astăzi ați fi pusă în fața unei situații de hărțuire sexuală verbală/non-verbală (glumă cu tentă sexuală, propunere indecentă, flirt, gest obscen) sau chiar fizică - ați raporta situația șefului/departamentului HR/autorităților?

Question Title

* 13. Cum vă protejați împotriva situațiilor nedorite sau periculoase ce pot să apară în timpul activității profesionale?

Question Title

* 14. Ați luat în considerare sau ați participat la cursuri de autoapărare pentru a vă simți mai pregătite pentru o eventuală ipostază dificilă în care ați putea fi pusă în contextul activității profesionale?

Question Title

* 15. Considerați că este utilă în cadrul unei agenții/companii din imobiliare:

Question Title

* 16. Știți că în România există o lege menită să-i protejeze pe angajați de abuzul și hărțuirea psihologică la locul de muncă?

Question Title

* 17. Considerați că de-a lungul carierei în imobiliare ați fost victima hărțuirii psihologice din partea angajatorului/companiei alături de care colaborați?

Question Title

* 18. (*opțional)Povestește-ne acel moment dificil în care te-ai simțit cu adevărat vulnerabilă în activitatea ta din imobiliare. Ar putea să ajute o altă femeie să se protejeze într-o situație similară. (toate mesajele sunt colectate în platformă sub protecția anonimatului)
Dacă vrei să vorbim direct, pe larg, despre experiențele tale, așteptăm mesajul tău privat pe adresa de email corina.varlan@imobiliare.ro.

0 of 18 answered
 

T